Az bilgi ile dil bölümü seçilir mi?

yunusemree16

Femtopat
Daha fazla  
Şu an 10.sınıfım dil bölümü seçmek istiyorum ama ingilizcede gramer nedir, tense nedir bilmiyorum. Az buz bir İngilizce bilgim var, ne yapmam lazım nereden başlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben meslek lisesi öğrencisiyim sayısal bölümüm fakat dil sınavınada girmek istiyorum MK Publications English Grammar Today - Ingilizce Gramer Dilbilgisi - Toefl, Kpds, Ielts, Yds Sınavlara Hazırlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu kitapla başlayabilirsin kelime çalışmalısın. Kelime çok önemli bir defterin olsun bilmediklerini not al yatmadan önce oku aklında kalır bunları yaptıktan sonra a1 okuma kitapları alırsın bide soru kitapları satılıyor en son aşama olarak soru kitabı al.

İlgi yoksa sakın seçmeyin, bilgi işi azimle hallolur.

Ben meslek lisesi öğrencisiyim sayısal bölümüm fakat dil sınavınada girmek istiyorum MK Publications English Grammar Today - Ingilizce Gramer Dilbilgisi - Toefl, Kpds, Ielts, Yds Sınavlara Hazırlık Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu kitapla başlayabilirsin kelime çalışmalısın. Kelime çok önemli bir defterin olsun bilmediklerini not al yatmadan önce oku aklında kalır bunları yaptıktan sonra a1 okuma kitapları alırsın bide soru kitapları satılıyor en son aşama olarak soru kitabı al.
Evet, kelime bilgisi gerçekten çok önemli. Arkadaş, 10. sınıfta ek olarak gramer veya tense öğrenmesine gerek yok. Dil seçtiğinde önündeki iki yıl, bunları bol bol öğrenmesi için yeterli olacaktır. Dil öğrencileri genelde YDT'yi boşlamaz ve dersi iyi yapar. Ancak asıl önemli ve belirleyici olan TYT'dir. TYT’ye iyi çalışması gerekiyor; özellikle matematik ve fen konularına ağırlık vermeli ki güzel bir sıralama yaparak prestijli bir üniversiteye girebilsin.

Dil sınıfında gramer ve tenseler zaten en başından öğretiliyor. Normal sınıflarda ileri seviye gramer ve tense eğitimi verilmiyor. Ancak dil sınıfına geçebilmek için biraz temelinin olması gerekiyor. notların nasıl?
Şuanki ingilizce konuşma dinleme sınavı ortalaması 80 ama ama mesela sınavda hiç bir zaman kuralına falan uymadım yazmadım o konularda sıfırım

Tasvsiyen için teşekkür ederim deniyecegim

İlgi yoksa sakın seçmeyin, bilgi işi azimle hallolur.
İngilizceye yabancı dillere baya bir ilgim var fakat bilgim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı