Az bütçeyle kâr elde eden var mı?

Ben düşük bütçe ile girdiğim için o kadar kayıp olmaz. Hem paramı riske atacak değilim. Analiz yeteneğimi kullanarak kâr elde edebileceğimi düşünüyorum.
Hocam yanlış anlamayın ama kendinize çok güvenmeyin derim. Borsa her zaman kazanır diye bir söz vardır.

Uğraşacak zamanınız ve vaktiniz var ise damlaya damlaya göl olur da yanlış anlamayın ama işsizlikten başka bir şey değil.
Ona bakılırsa bilgisayar oyunları da işsizlik oluyor. Sana hiç bir şey katmıyor. Burada en azından doğru yatırım yaparsan para kazanma şansı var. Hoş sadece 100 tl ile devam etmeyecektir geliştikçe para yatırır illaki.

Hocam yanlış anlamayın ama kendinize çok güvenmeyin derim. Borsa her zaman kazanır diye bir söz vardır.
Ben bu işi kendimi riske atmadan yapacağım, borsaya güvenecek değilim. Ben borsayı yeneceğim. :)
Ona bakılırsa bilgisayar oyunları da işsizlik oluyor. Sana hiç bir şey katmıyor. Burada en azından doğru yatırım yaparsan para kazanma şansı var. Hoş sadece 100 tl ile devam etmeyecektir geliştikçe para yatırır illaki.
Para yatırmaya gerek yok. Düştükçe al, yükseldikçe sat. 100 TL katlanarak artar.

Kalabalık bir şehirde mi yaşıyorsunuz?
Benim yaşadığım şehirde ölü fiyata koymadığım sürece satılmıyor.
Samsun'da yaşıyorum hocam. İlçelere sattığım da oluyor ondan dolayı müşterim bol. Günde 5-6 kere kasa sormak için arayan oluyor. Genelde zaten topladığım kasalar 700-800 bandında olduğundan kolayca satılıyor. Kar payını az koyunca mevcut sarı site ve kırmızı sitenin altında fiyatlar olduğundan çok hızlı satılıyor.

Hocam 3 5 10 diye para kasacağıma günde 2 saat Valorant oynarım eğlenir çıkarım işime gücüme bakarım gerçekten ihtiyacı olana lafım yok para kazanması gerekir uğraşır ancak kesinlikle benim kendi düşüncem bu iş bir hobi değil ve olmamalı.

Hocam 3 5 10 diye para kasacağıma günde 2 saat Valorant oynarım eğlenir çıkarım işime gücüme bakarım gerçekten ihtiyacı olana lafım yok para kazanması gerekir uğraşır ancak kesinlikle benim kendi düşüncem bu iş bir hobi değil ve olmamalı.
Bu iş benim için eğlenceli. Ben ekonomiyi yakından takip ediyorum. Sen bu iş ile uğraşmadığın veya bu alanı sevmediğin için anlayamazsın. Örneğin sen oyunu severek oynarsın, başkası ekonomik istatistikleri incelemekten keyif alır.

Bu iş benim için eğlenceli. Ben ekonomiyi yakından takip ediyorum. Sen bu iş ile uğraşmadığın veya bu alanı sevmediğin için anlayamazsın. Örneğin sen oyunu severek oynarsın, başkası ekonomik istatistikleri incelemekten keyif alır.
Tamamdır hocam bana bol kazançlar demekten başkası düşmez bunu hobi ve eğlence aracı olarak görüyorsanız diyebileceğim bir şey yok herkesin bakış açısı farklı ancak , eğer büyük bir bireyseniz 5 lira 10 lira para kazanarak ev geçindirmek gibi planlarınız varsa aman diyeyim uzak durun.

Tamamdır hocam bana bol kazançlar demekten başkası düşmez bunu hobi ve eğlence aracı olarak görüyorsanız diyebileceğim bir şey yok herkesin bakış açısı farklı ancak , eğer büyük bir bireyseniz 5 lira 10 lira para kazanarak ev geçindirmek gibi planlarınız varsa aman diyeyim uzak durun.
Ben zaten bir işte çalışıyorum, ek olarak bu işe merak saldım. Nereye kadar gidebileceğimi denemek istiyorum. 5 lira, 10 lira değil. Hedefim binlerce lira gibi daha büyük.

Ben zaten bir işte çalışıyorum, ek olarak bu işe merak saldım. Nereye kadar gidebileceğimi denemek istiyorum. 5 lira, 10 lira değil. Hedefim binlerce lira gibi daha büyük.
Tamamdır hocam bol kazançlar şimdiden umarım kazanırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı