- Katılım
- 6 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 5.325
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 46
Oyun da oynarsınız Linux'ta. Hangi oyunları oynuyorsunuz?Oyun oynadığım için pek hitap etmiyor açıkçası. Severim tabii ki, bir süre kullandım.![]()
Oyun da oynarsınız Linux'ta. Hangi oyunları oynuyorsunuz?Oyun oynadığım için pek hitap etmiyor açıkçası. Severim tabii ki, bir süre kullandım.![]()
R6S ve Linux'un desteklemediği oyunları oynuyorum maalesef. Aslında aklımda dual boot var fakat macOS ile arasında kaldım. Kararımı veririm yakında.Oyun da oynarsınız Linux'ta. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Arch zahmetli ve Debian tabanlı değil. Arco kurabilir uğraşmak istemezse.Archlinux kurabilirsin.
Mesele görünümse MacOS'a benzetebilirsiniz Linux'u.R6S ve Linux'un desteklemediği oyunları oynuyorum maalesef. Aslında aklımda dual boot var fakat macOS ile arasında kaldım. Kararımı veririm yakında.![]()
Dock üzerinde olan Genie efekti yapılabilir mi?Mesele görünümse MacOS'a benzetebilirsiniz Linux'u.
Dock üzerinde olan Genie efekti yapılabilir mi?
Dual boot deneyebilirsiniz.Oyun oynadığım için pek hitap etmiyor açıkçası. Severim tabii ki, bir süre kullandım.![]()
Debian kur o zaman? XFce masaüstü ile çok hızlı olur.Dostlarım, elimde;
2 GB DDR3 1600 MHz RAM,
Intel Atom 1.44GHz ( Turbo Boost ile 1.90GHz) 4 çekirdekli ve 4 iş parçacıklı işlemcili,
Bir minibook var.
Java Eclipse ve Blender 3D'yi yoğun kullanırım ve okulda da bu minibooku kullanacağım.
Filezilla, MySQL gibi site işleri üzerinde kullanacağım.
200-300 MB RAM kaplayan, sistemi laga sokmayan, Debian tabanlı ve apt kaynağı Debian sunucuları olan bir Linux önerir misiniz?
İşlemci 64 Bit destekliyor ama 32 Bit olursa daha güzel olur.
Ben de araştırıyorum. Sizlerde yardımcı olursanız sevinir.
Bir de dostlarım KDE veya KDE Plazma olmasa daha bir güzel olur.
Deep'in OS'ta RAM'i çok kullanıyor. Windows 10'da ise hem RAM hem de CPU'yu çok kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.