Satılık Az Kullanılmış EVGA SuperNova 750 B2

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Eski sistemimde kullandığım PSU'yu (artık sistemin parçalarının çoğu bende olmadığı için) satıyorum. Sistemde A10 7850K'dan başka bir şey yoktu zaten, yani PSU hiç sınırlarını zorlamadı. Tek sıkıntısı kablolarını yeni güç kaynağımınkilerle karıştırmış olmam ancak istediğiniz kabloları söylemeniz durumunda test edip pakete koyacağım. Şu anda Türkiye'de 650TL civarına satılıyor, ancak Amazon'dan ben 130 dolar civarına almıştım. 400TL'ye de satıyorum. İzmir içindeki arkadaşlarla Agora civarında buluşabiliriz, ancak İzmir dışından almak isteyen varsa mutlulukla Sahibinden GeT açabilirim. Kargo ücreti bana ait.

Not: 5 yıl garantinin 3 yılı duruyor, PSU sadece 6 ay kullanıldı.

Güncelleme: Fiyat 350'ye düştü.

Son düzenleme:
1.5 yıl boş mu durdu PSU?
Alındığına yaklaşık 7 ay kullanamadım diğer parçalara Vatan Bilgisayar tarafından işkence edildiğinden. 4-5 ay kullanımdan sonra da işlemci hakkın rahmetine kavuştu, ben de geçtiğimiz Ağustos ayına kadar da bir arkadaştan aldığım Xeon bir makinede çalıştım. Onun da adam olmayacağına karar verince yeni bilgisayar toplama işlemine de başlandı. Tam modüler bir PSU istedim, istemez olaydım. Eski bilgisayarın 5 katı bir fiyatta kargo parası ödedim. Ama uzun lafın kısası evet, toplam 1.5 yıl dolabımda armut topladı PSU.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı