Az önce tekrar İstanbul'da 4.1 deprem meydana geldi

Merhaba arkadaşlar. Az önce İstanbul'da tekrardan 4.1 deprem meydana geldi. İstanbulluların Allah yardımcısı olsun bu saatten sonra insanların dikkatli ve artıçıların durduktan sonra evlerine girmesi lazım.

Screenshot_20250424_001314.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah korusun. İnşallah sabaha sağ çıkarım. 17. Kat 😑

Ne yazıkki artçılar belki 1 ay belkide daha uzun sürebilir. Bugün net rakamı bilmemekle birlikte neredeyse 200 artçı oldu.Bu artçılar azalarak devam edecektir.

Geçmiş olsun. İstanbul tekrarda küçük kıyameti yaşayacak gibi duruyor.

İnsanın uykusuda kaçtı cidden her an olabilir düşüncesi.

• Beğen
İfadeler: AGI
Merhaba arkadaşlar. Az önce İstanbul'da tekrardan 4.1 deprem meydana geldi. İstanbulluların Allah yardımcısı olsun bu saatten sonra insanların dikkatli ve artıçıların durduktan sonra evlerine girmesi lazım.

Eki Görüntüle 2476592

Merhaba bana da bildirim geldi ama hissetmedim. Umarım her şey yoluna girer

Bana gelmedi ya nasıl yapacağım bilemiyorum.
ben deprem uyarılarım diye bir uygulama indirdim ve konum bilgim ile bildirimleri her zaman açık yaptım. bildirim gelmiş ama sanki birisi mesaj atmış gibi geldi. ötmedi veya ekstra titremedi. etki alanı içindeyseniz bildirim gönderiyor sanırım

Ben deprem uyarılarım diye bir uygulama indirdim ve konum bilgim ile bildirimleri her zaman açık yaptım. Bildirim gelmiş ama sanki birisi mesaj atmış gibi geldi. Ötmedi veya ekstra titremedi. Etki alanı içindeyseniz bildirim gönderiyor sanırım.

Ücretli mi hocam yani depremi şöyle 15-20 saniye önceden bildirim gönderen uygulama lazım.

Ben deprem uyarılarım diye bir uygulama indirdim ve konum bilgim ile bildirimleri her zaman açık yaptım. Bildirim gelmiş ama sanki birisi mesaj atmış gibi geldi. Ötmedi veya ekstra titremedi. Etki alanı içindeyseniz bildirim gönderiyor sanırım.

Bu uygulama işe yarıyor ben bu uygulamayı maraş depreminde indirmiştim halen kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı