Az zamanla New World'e başlanır mı?

nomnom

Decapat
Daha fazla  
Dersler yüzünden oyun oynamaya çok fazla vaktim olmuyor. Bir MMORPG oyunu olan New World'a başlamak istiyorum ama fazla oynayacak zamanım olmuyor, sadece hafta sonları PC açabiliyorum. Sizce başlamaya değer mi yoksa zaman kaybı mı olur?

Dersler yüzünden oyun oynamaya çok fazla vaktim olmuyor. Bir MMORPG oyunu olan New World'a başlamak istiyorum ama fazla oynayacak zamanım olmuyor, sadece hafta sonları PC açabiliyorum. Sizce başlamaya değer mi yoksa zaman kaybı mı olur?
Çoook boş vakitlerde oynanacak oyun bulamadığında oynamanı tavsiye ederim. Kısa zamanda zamanı değerlendirecek bir oyun değil.

Günde 4 saat civarı ayırmanızı öneririm oyundan zevk almak için minimum seviyede. Günde 6-7 saat öneririm ben şahsen. 5 gün oynamayıp 2 gün oynamak pek mantıklı değil gibi bir MMORPG oyununda.

115 saat civarı oynadım 2 hafta içinde. Oyun gayet zevkli ancak bir tık basit geldi bana. Oyunda toplasanız 400 saatlik içerik var.

60 level olduktan sonra item dizmesi zor değil, oyunda üç evden fazla eve sahip olamıyorsunuz. Maksimum toollar, evler, itemler, silahlar dizip bütün trade skilleri maksimumlamanız 300-400 saat alıyor hesaplarımla. Her şeyi fulledikten sonra oynamaya devam etmenin bir mantığı kalmıyor şahsen.

Bir MMORPG oyununu fullemek için şahsen 10.000 saat civarı bir zaman lazım, yani 5-6 sene boyunca günde 6 saat bir zaman lazım.

Oyun güncellemeler ile uzatılsa bile kolay bir oyun şahsen. Her 2 ayda bir oyunun kendisi kadar içerik ekleyeceklerini sanmam.

Bir şans verin derim ben oyun çok kısa zaten.

150-200 saat civarında oynanış hızına bağlı olarak 60 lv oluyorsun günde 2 saat oynasan 100 gün sürer o sırada da sunucudaki herkes fullemiş olur. Bir de kendine şunu sor 2-3 saatlik vaktimde sürekli sağa sola koşup aynı yaratıkları kesip durmaktan zevk alacak mıyım?

Bana kalırsa kafayı yormayacak tarzda oyunlarda 2-3 saat eğlenebilirsin.

Çok çerezlik bir MMORPG. MMORPG standartlarına benim gözümde uymuyor. İçerik süresini bilmiyorum ama eğer @Yehetto hocamın dediği gibi 400 saat falan ise yazık. Binlerce saat Runescape oynadığımı bilirim ben. Arkadaşlarla sadece bir yeteneği 99 seviye yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katardık. Yine de şans verilebilir.

Çok çerezlik bir MMORPG. MMORPG standartlarına benim gözümde uymuyor. İçerik süresini bilmiyorum ama eğer @Yehetto hocamın dediği gibi 400 saat falan ise yazık. Binlerce saat Runescape oynadığımı bilirim ben. Arkadaşlarla sadece bir yeteneği 99 seviye yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katardık. Yine de şans verilebilir.
Şahsen de öyle.

Çok uzun bir MMORPG geçmişim var, bu oyun başlayıp 2 ayda bitirilecek bir oyun. Sadece 3 skill barındırdığımız çok kolay bir oyun ama şahsen eğlenceli.

Nerede 30 skill kullandığımız eski MMORPG'ler...

Metin2, Knight, Shaiya, Runescape, WoW, Silkroad, Drakensang ve daha niceleri...

Nerede 30 skill kullandığımız eski MMORPG'ler...

Metin2, Knight, Shaiya, Runescape, WoW, Silkroad, Drakensang ve daha niceleri...

WoW Classic oynamak için nelerimi vermezdim. Ah o eski raidler! Aylık 13 Dolar vermek koyuyor. Runescape de 10 Dolar ama sevgili Jagex Türkiye için bölgesel fiyatlandırma yaptı. 49,99 TL falan şu anda.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı