Dersler yüzünden oyun oynamaya çok fazla vaktim olmuyor. Bir MMORPG oyunu olan New World'a başlamak istiyorum ama fazla oynayacak zamanım olmuyor, sadece hafta sonları PC açabiliyorum. Sizce başlamaya değer mi yoksa zaman kaybı mı olur?
Çoook boş vakitlerde oynanacak oyun bulamadığında oynamanı tavsiye ederim. Kısa zamanda zamanı değerlendirecek bir oyun değil.Dersler yüzünden oyun oynamaya çok fazla vaktim olmuyor. Bir MMORPG oyunu olan New World'a başlamak istiyorum ama fazla oynayacak zamanım olmuyor, sadece hafta sonları PC açabiliyorum. Sizce başlamaya değer mi yoksa zaman kaybı mı olur?
Evi baya geciktirdim ben çünkü hanlar gayet yeterli oluyordu bana. Ev alma parasıyla daha iyi satchel falan aldım. Evi 50. saatte de alabilirdim aslında.@Yehetto hocam 100 saati devirdi ve daha ancak ev alabildi. Bana kalırsa zaman kaybı. Günde oynayabileceğiniz 2-3 saat maksimum zaten.
Şahsen de öyle.Çok çerezlik bir MMORPG. MMORPG standartlarına benim gözümde uymuyor. İçerik süresini bilmiyorum ama eğer @Yehetto hocamın dediği gibi 400 saat falan ise yazık. Binlerce saat Runescape oynadığımı bilirim ben. Arkadaşlarla sadece bir yeteneği 99 seviye yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katardık. Yine de şans verilebilir.
Nerede 30 skill kullandığımız eski MMORPG'ler...
Metin2, Knight, Shaiya, Runescape, WoW, Silkroad, Drakensang ve daha niceleri...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.