Azer bülbül tıraşı berbere nasıl anlatılır?

Thoania

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm berbere gideceğim azer bülbül'ün aynı tıraşını yaptırmak istiyorum da berbere azer bülbül tıraşı diyemem. Nasıl tarif edebilirim mesela o önlerin tel tel olmasının adı ne anladınız mı olayı? Şimdiden teşekkürler.

FEF62C9F-4564-41FB-BA83-10D6EDF026A7.jpeg

Tıraş bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm berbere gideceğim azer bülbül'ün aynı tıraşını yaptırmak istiyorum da berbere azer bülbül tıraşı diyemem. Nasıl tarif edebilirim mesela o önlerin tel tel olmasının adı ne anladınız mı olayı? Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2411132

Tıraş bu.

İstersen beckham tıraşı de o gene kendi kafasına göre yapıyor😃

Fotoğrafı göster işte, neden söylemek istemiyorsun direkt?
Hocam mahalle berberi bu görsede göremedim der. En azından eğitimini almış numaralarla falan daha iyi olmaz mı? Gösteririm yine de. Canınız sağolsun.

Utanıyor olabilir, yani ben utanırdım şahsen😅
Hocam hele yanında siyaset falan yaptığı elemanlar varsa dalga konusu oluyorum, keşke daha özgürce yazabilsem başka bir konuda daha bulunuyorum. 😀

Hocam mahalle berberi bu görsede göremedim der. En azından eğitimini almış numaralarla falan daha iyi olmaz mı? Gösteririm yine de. Canınız sağ olsun.

Hocam hele yanında siyaset falan yaptığı elemanlar varsa dalga konusu oluyorum, keşke daha özgürce yazabilsem başka bir konuda daha bulunuyorum. 😀

Hocam direk anlatın anlamadım derse şak diye çıkarın fotoğrafı ben öyle yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı