Azerbaycan üzerinden alınmak üzere laptop önerisi

Bütçe
Link bıraktım orda bütçemin yettiği laptoplar sıralı

Araştırmacı0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım birkaç ay içinde(1-2) bir laptop almayı düşüyüyorum. Şu an Azerbaycan'da yaşadığım için tam fiyat veremeyeceğim (TL bazında tam olarak anlamıyorum buradakilerle oradakiler fiyat farkı çok) bu yüzden bütcemin yettiği laptopları filtreleyip bir sitede topladım.

Site linki bırakıyorum ortalama 15 laptop var. Sizce hangisi en iyisi?

Link: Notebook Qiymetleri - Qiyməti, Qiymətləri!

İhtiyaçlarım: Neredeyse sadece ders için alacağım arada bir de boş vakit bulunca hafif oyun oynarım(öyle Valorant falan değil). Benim için en önemlisi uzun ömürlü olması hani rahat 3 yılı görsün. En azından düşük grafik küçük oyunlar oynatsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlarım birkaç ay içinde(1-2) bir laptop almayı düşüyüyorum. Şu an Azerbaycan'da yaşadığım için tam fiyat veremeyeceğim (TL bazında tam olarak anlamıyorum buradakilerle oradakiler fiyat farkı çok) bu yüzden bütcemin yettiği laptopları filtreleyip bir sitede topladım.

Site linki bırakıyorum ortalama 15 laptop var. Sizce hangisi en iyisi?

Link: Notebook Qiymetleri - Qiyməti, Qiymətləri!

İhtiyaçlarım: Neredeyse sadece ders için alacağım arada bir de boş vakit bulunca hafif oyun oynarım(öyle Valorant falan değil). Benim için en önemlisi uzun ömürlü olması hani rahat 3 yılı görsün. En azından düşük grafik küçük oyunlar oynatsın.
Bu laptoplar alınacak gibi değil ki. İşlemcileri yetersiz gelir size, 3 yıl götürme imkanı yok. Neden pahalı bu laptoplar sizde?

Azerbaycanda çoh pahalı genellikle amazondan alıyoruz.

10 gün önce 1700-2500 arasında Katana alınıyordu. Zam gelmiş galiba. 3000 manat şu anda.

Daha ucuza bulabilirsen düşünmeden al. İyi işlemci çok iyi panel. Giriş seviyesi ekran kartı.

Deltastore.az - Lenovo LOQ 15IRH8 82XV000VUS ekran kartı eski paneli kötü alternatif.

Noutbuklar : LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 hiç bütçe artmazsa alınabilir. Low grafik oyunları çalıştırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynı Lenovo oyun testi.

Salam 2 aydi almiwam tezedi wekilde: 1050 AZN ▷ Lenovo | Qobu | 108550762 ᐈ lalafo.az 1700 Lenovo 2.el fiyatı. Temizse 600 manat daha ucuz. 8 GB RAM eklersiniz ve çok iyi ürün olur.

Acer Predator Triton Core™ i7 -: 1530 AZN ▷ Acer | Bakı | 108615090 ᐈ lalafo.az kaliteli bir bilgisayar. 1200-1250 manat teklif et. Belki o fiyata alabilirsin.

Deltastore.az - Lenovo Legion 5 15ARP8 83EF0002US Amazon'da daha pahalı. Bütçe çıkma şansın olursa düşünmeden alabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı