Limosed Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 852 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2023 #1 Azure'da VDS'im var. Bir websitesini herkese açık paylaşmak için bu VDS'i nasıl host yapabilirim? Localhost'u paylaşmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
Azure'da VDS'im var. Bir websitesini herkese açık paylaşmak için bu VDS'i nasıl host yapabilirim? Localhost'u paylaşmak istiyorum.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2023 #2 VDS'ine nginx veya Apache indir, dosyalarını indirdiğin sunucuya göre paylaşım dizinine at. nginx ve Apache için Linux'ta /var/www/html klasörü olur genelde. Artı 0 Eksi
VDS'ine nginx veya Apache indir, dosyalarını indirdiğin sunucuya göre paylaşım dizinine at. nginx ve Apache için Linux'ta /var/www/html klasörü olur genelde.
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 24 Ocak 2023 #3 XAMPP ile php host haline getirebilirsiniz. Azure kullandığınıza göre sanırım Windows Server kurulu. Artı 0 Eksi
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.120 Çözümler 95 24 Ocak 2023 #4 Vds'ye centos 7 işletim sistemi ve devamında ücretsiz web panellerden birinin kurulumunu yaparak web siteni sorunsuz bir şekilde yayınlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Vds'ye centos 7 işletim sistemi ve devamında ücretsiz web panellerden birinin kurulumunu yaparak web siteni sorunsuz bir şekilde yayınlayabilirsin.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.752 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 Doğu Eşrefoğlu dedi: XAMPP ile php host haline getirebilirsiniz. Azure kullandığınıza göre sanırım Windows Server kurulu. Genişletmek için tıkla... AWS üzerinde Xampp kullanıyorum Xampp açık olduğu sürece Ipv4 adresi ile dışarıdan sorunsuz bağlantı gerçekleşiyor. Artı 0 Eksi
Doğu Eşrefoğlu dedi: XAMPP ile php host haline getirebilirsiniz. Azure kullandığınıza göre sanırım Windows Server kurulu. Genişletmek için tıkla... AWS üzerinde Xampp kullanıyorum Xampp açık olduğu sürece Ipv4 adresi ile dışarıdan sorunsuz bağlantı gerçekleşiyor.