B ehliyeti için motor önerisi

alper serin

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar vitesli motor hiç kullanmadım. İlk defa kullanacağım öneriniz var mı? Pek anlamam. Düşük CC'lerden hangisi daha iyi sağlam önerilerinizi bekliyorum.

Cup ve cg tarzı bakılabilir scooter dışı en azından daha dayanıklı olacaktır.Cupların ve cglerinmekanik kısmı zaten hepsinin aynı sıkıntı çekeceğin tek yer grenaj olabilir.Cg'leri bilmiyorum ama cup olarak rks bakılabilir kendim rks sniper pro kullanıyorum.

Cup ve cg tarzı bakılabilir scooter dışı en azından daha dayanıklı olacaktır.Cupların ve cglerinmekanik kısmı zaten hepsinin aynı sıkıntı çekeceğin tek yer grenaj olabilir.Cg'leri bilmiyorum ama cup olarak rks bakılabilir kendim rks sniper pro kullanıyorum.
Kanka bende emotor vardı grenajlar acildi vs onun için cg bakmak istiyorum işin gerçeği

Hocam cglerde vs ruhsat 50cc 125cc falan olan var galiba.
Ruhsat 50cc, motoru aldığın zaman sana piston ve silindir veriyorlar. Onu taktırıyorsun ve markadan markaya değişmekle beraber 100-110 ya da 125cc oluyor. Ancak ben önermem. Sigorta yapılmadığı için hızlı gidemeyen bir motor almanı öneririm. Max 80cc olan motorlardan alıp yavaş yavaş kullan. En basitinden güncel sıfırı satılan arabalardan en ucuzunun arka tamponu 20-30 bin lira vardır. Bu para sigorta olmadığı için cebinden çıkacak eğer bir kaza yaparsan. Ne kadar yavaş, o kadar güvenli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı