B ehliyet sahibi olanların 125CC'ye kadar motosiklet kullanabileceği söyleniyordu. Ehliyet kursuna A1 ehliyeti için yazılsam kaç TL öderim? Sizce A1 almak mantıklı mı?
Mevcutta 2 yılı dolmuş B sınıfı ehliyetiniz varsa A1 ehliyet başvurusu yapmanıza gerek yok. Gerekli formasyon direksiyon eğitiminizi alıp, direksiyon sınavınızı geçmeniz durumunda A1 lisansınızı ehliyete ekletebiliyorsunuz.B ehliyet sahibi olanların 125CC'ye kadar motosiklet kullanabileceği söyleniyordu.
Sadece A1 direksiyon eğitimi ücreti ödüyorsunuz. Şehrinizdeki taban fiyat uygulamasına ve başvuracağınız kursa göre ücreti değişir.2 yılı geçti. Ücret konusunda bir bilginiz var mı?
Yanlış bilgi. Sadece yazılı sınavdan muaf oluyor. Diğer ücretlerin hepsini öder.Sadece A1 direksiyon eğitimi ücreti ödüyorsunuz. Şehrinizdeki taban fiyat uygulamasına ve başvuracağınız kursa göre ücreti değişir.
İlle de motosiklet kullanacağım diyorsan en azından A2, yaş yetiyorsa A sınıfı ehliyet almak en mantıklısı.B ehliyet sahibi olanların 125CC'ye kadar motosiklet kullanabileceği söyleniyordu. Ehliyet kursuna A1 ehliyeti için yazılsam kaç TL öderim? Sizce A1 almak mantıklı mı?
Ben B ehliyetim varken 10 bin kursa, yaklaşık 4-5 civarı da ehliyete verdim. B ehliyeti sizi yazılı sınavdan muaf tutuyor sadeceOrtalama kaç tl'ye mâl olur? B ehliyetimin olması bir avantaj sağlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.