B sınıfı ehliyet aldıktan sonra A2 sınıfı ehliyet ne zaman alınabilir?

Mert_306

Hectopat
Daha fazla  
B sınıfını dün aldım. Hemen ardından A2 almak istiyorum motor kullanmak için, fakat kurs bana 2 ay beklememi, Şubat'ta ders verip sınava da Mart'ta girebileceğimi söylüyor. Böyle bir durum var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
B sınıfını dün aldım. Hemen ardından A2 almak istiyorum motor kullanmak için, fakat kurs bana 2 ay beklememi, şubat'ta ders verip sınava da Mart'ta girebileceğimi söylüyor. Böyle bir durum var mı?

B sınıfı elime ulaştıktan sonra direkt kursa gidip b ehliyetim ve gerekli belgeleri doldurup A2 için yazıldım. Eğer ne zaman A2 için ders açılırsa o derse seni alıyorlar ve 1 hafta içinde direksiyon sınavına girip harcını yatırıp alabiliyorsun.

Motor sürmeyi biliyorum, X ehliyetı aldıktan sonra X ehliyeti icin bekleme gibi bir şey yoksa o zaman başka sürücü kurslarına sorayım. Cevaplayan herkes için teşekkürler
Belirli aylarda sürücü kursunun mevcut A2 motor sayısına göre öğrenci alınır, kurs sana bekle diyorsa ya kotası dolmuştur ya da o ayın ders kayıt günü geçmiştir. Onun dışında beklemen için bir sebep yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı