B sınıfı ehliyet almak için 18 yaş doldurulmalı mı?

Yani doğum günümde 2 ay sonra 18 e girdiğimde alabiliyorum doğru mudur

5 10 haziran da mesela alabilirim yani doğru muyum
önden kayıt yaptır doğum gününden sonra direkt teorik eğitimlere başla e sınava gir sonra da direksiyon sınavına gir minimum 2 ay süren bir süreç çünkü bu yılın fiyatlarından alman senin kârına olur.

Evet. Bu tarihlerde kursa kaydolup alabilirsin. Bu kesin bilgi. Ama stersen yine de bi kurslarla konuş, belki biraz daha erken kaydolup haziran ayı içinde ehliyetine kavuşabilirsin (eğer böyle bir şey mümkünse).

Evet. Bu tarihlerde kursa kaydolup alabilirsin. Bu kesin bilgi. Ama stersen yine de bi kurslarla konuş, belki biraz daha erken kaydolup haziran ayı içinde ehliyetine kavuşabilirsin (eğer böyle bir şey mümkünse).
Tabii çok teşekkür ederim dost sagolasin

önden kayıt yaptır doğum gününden sonra direkt teorik eğitimlere başla e sınava gir sonra da direksiyon sınavına gir minimum 2 ay süren bir süreç çünkü bu yılın fiyatlarından alman senin kârına olur.
Tamamdır reis sagolasin

Arkadaşlar merhaba. Ben 2007 doğumluyum. Arac ehliyeti alacağım. Doğum günüm 2 Haziran yani yaklaşık 1.5 ay sonra. Ben doğum günüme girdikten sonra alabiliyor muyum yoksa 18 yaşını bitirmem mi gerek? Herkes farklı bir şey söylüyor.

İstersen şu anda yazılıp ödemeni yapıp 2 Haziran tarihini bekleyebilirsin. 18 olduktan sonra derslerin e sınavın direksiyon dersin ve final olarak direksiyon sınavını yaparsın.

Yani doğum günümde 2 ay sonra 18 e girdiğimde alabiliyorum doğru mudur

Hocam kısaca önümüzdeki haziranın 2 sinden itibaren ehliyet alma hakkına sahipsiniz, ister 2 Haziran'da kayıt olun istem 8-10 yıl sonra kayıt olun fark etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı