B250M Mortar vs B250 PC Mate

abdullah yavuz

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler kardeşim bir şey soracağım mortarda sata express yok benimde aklımda mortar var ama sata express yok olmasa sıkıntı olur mu ssd alacağımda sıkıntı olur mu sata express önemlimi

Mortar tavsiye ederim çünkü bende kuracağım sisteme koyacağım gerçekten güzel bir anakart. :)

Merhaba iyi geceler. Bende bilgisayarımın anakart işlemci ve ramlerini değiştirme sürecindeyim, onun içinde konuya dahil olmak istedi. Herkes Mortar daha iyi demiş, fakat ben farklı düşünüyorum. İki kartı da MSI'ın kendi sitesinden incelediğimde Mortar M-ATX ve diğeri ATX formunda. Ayrıca Mortar M2, Paralel Port ön panelde 2, arkada 1 Gen 1 Type A USB 3.1, 1 Gen2 Type A USB 3.1 ve 1 tane de PCI Ex 1x eksiğine rağmen sadece 1 adet Display Port ve 6 ses çıkışı artısı bulunduğunu gördüm. Tüm bunlara rağmen eğer eksiğim yada bilmediğim bir nokta varsa, evet Mortar daha şık duruyor, bana açıklarsanız sevinirim. Kendim de hali hazırda alım aşamasında olduğumdan cevaplar çok faydalı olacaktır. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı