B350 Ekrana goruntu gelmiyor

Hocam sürekli yazım yanlışı yapıyorsunuz bu ban sebebi. Dediğiniz anlaşılmıyor.

Aynı RAM bile olsa aldığınız RAM bozuk olabilir sisteminizi tek RAM ile açmayı deneyin.
Telefondan yaziyorum kusura bakmayiniz.
Benim açımdan sorun yok forum yönetimi çok sıkı bu konularda can sıkıcı biraz uyarayım dedim.

Telaşından acele ediyor ve yanlış yazıyordur, hak veriyorum telaşına ama evet anlam çıkarmak da zor.
Belleklerinizin sağlam olduğuna kanaat getirmeyin, resimde tek bellek görüyorum, siz bir belleği tek tek bütün slotlar da deneyin, çözüm olmazsa ve varsa diğer belleği de aynı şekilde sonradan deneyin.

Telaşından acele ediyor ve yanlış yazıyordur, hak veriyorum telaşına ama evet anlam çıkarmak da zor.
Belleklerinizin sağlam olduğuna kanaat getirmeyin, resimde tek bellek görüyorum, siz bir belleği tek tek bütün slotlar da deneyin, çözüm olmazsa ve varsa diğer belleği de aynı şekilde sonradan deneyin.
Hocam benim açımdan problem yok ama sürekli yardımcı olmaya çalışınca ister istemez bir yerde yanlış yazıp saatlerce ban yediğim için artık fazlasıyla can sıkıcı oldu. Uyarmak istedim sadece :)

Güç girişi kapalımı olacak peki?
PSU bağlantısını kesip açma kapama tuşuna 10 sn basılı tutun. Statik elektrik boşalacaktır. Daha sağlıklı olur.

Hocam benim açımdan problem yok ama sürekli yardımcı olmaya çalışınca ister istemez bir yerde yanlış yazıp saatlerce ban yediğim için artık fazlasıyla can sıkıcı oldu. Uyarmak istedim sadece :)
Biliyorum, ban yerse hiç bir şey yazamadan boş boş ekrana bakmak sinir bozucu oluyor. Yardım eden içinde zor yardım isteyen içinde.

Anlıyorum evet doğru.
Şimdi değiştirdim klavyeyi.
Güç girişi kapalımı olacak peki?
Güç bağlantısını kesip 5-6 defa açma/kapama tuşuna basıp statik elektriği boşaltıp BIOS pilini çıkar, benimde başıma daha önce geliyordu 5-6 defa arka arkaya reset düğmesine basınca PC kafayı yiyiyordu sonra BIOS pilini çıkarınca düzenliyordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı