B350 Ekrana goruntu gelmiyor

Elinizde başka RAM var mı? Önceki RAM bozulduğu için mi aynısından alma ihtiyacı duydunuz? Frekansı aynı mı? XMP profili yada OC kullandınız mı? Şuan takılı RAM'i ilk taktığınızda sistemden görüntü alabildiniz mi?

RAM'ler bozulsaydı tahminimce sistem çalışırdı, fanlar dönerdi ama görüntü gelmezdi. Sen en iyisi sabaha kadar bekle, Sabah ola hayır ola. Çok kurcalamadan servise yolla eni iyisi.

RAM'ler bozulsaydı tahminimce sistem çalışırdı, fanlar dönerdi ama görüntü gelmezdi. Sen en iyisi sabaha kadar bekle, Sabah ola hayır ola. Çok kurcalamadan servise yolla eni iyisi.
Fanlar dönüyor görünüyor zaten

Hocam asıl merak ettiğim sürekli reset atmanıza sebep olan sorun ne idi? Donma-takılma-kilitlenme yaşadınız mı?
Başlarken yanıp sönüyor sadece
Hocam sorun bana RAM gibi geliyor sorularıma cevap alamıyorum?

Jumper yerine başka bir şey kullanmış olmanızdan geçtim doğru yere müdahale etmemiş bile olabilirsiniz. Siz en iyi ihtimalle pili söküp bir süre PC yi unutun başka bir şeyle ilgilenin. Pili hemen takayım sonucu göreyim endişesi sebebi ile sonuç alamamış olmak muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…