E eterproxy Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Power tuşuna basıyorum ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor, sadece anakart arkasında sarı bir ışık yanıyor. Anakartim Asus Prime B350M-K.
Power tuşuna basıyorum ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor, sadece anakart arkasında sarı bir ışık yanıyor. Anakartim Asus Prime B350M-K.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Ekim 2022 #2 eterproxy dedi: Power tuşuna basıyorum ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor, sadece anakart arkasında sarı bir ışık yanıyor. Anakartim ASUS Prime B350M-K. Genişletmek için tıkla... RAM'ler tam takılı olmayabilir. Fotoğraf paylaşabilir misiniz bakalım? Artı 0 Eksi
eterproxy dedi: Power tuşuna basıyorum ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor, sadece anakart arkasında sarı bir ışık yanıyor. Anakartim ASUS Prime B350M-K. Genişletmek için tıkla... RAM'ler tam takılı olmayabilir. Fotoğraf paylaşabilir misiniz bakalım?
KS KS E eterproxy Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #3 demircay dedi: RAM'ler tam takılı olmayabilir. Fotoğraf paylaşabilir misiniz bakalım? Genişletmek için tıkla... demircay dedi: RAM'ler tam takılı olmayabilir. Fotoğraf paylaşabilir misiniz bakalım? Genişletmek için tıkla... Rami çıkartıp takmıştım ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor Artı 0 Eksi
demircay dedi: RAM'ler tam takılı olmayabilir. Fotoğraf paylaşabilir misiniz bakalım? Genişletmek için tıkla... demircay dedi: RAM'ler tam takılı olmayabilir. Fotoğraf paylaşabilir misiniz bakalım? Genişletmek için tıkla... Rami çıkartıp takmıştım ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Ekim 2022 #4 eterproxy dedi: RAM'i çıkartıp takmıştım ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... LED'in fotografini paylasir misiniz? Artı 0 Eksi
eterproxy dedi: RAM'i çıkartıp takmıştım ama herhangi bir şekilde tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... LED'in fotografini paylasir misiniz?
KS KS E eterproxy Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #5 Power tuşuna basınca tepki alamıyorum, sadece sarı ışık yanıyor. Ne PSU'dan ses geliyor ne de bir fan dönüyor. Sizce sorun sadece PSU'da mı? Anakartım ASUS B350M-K. PSU'nun sertifikası yok, kasa ile beraber almıştım. Artı 0 Eksi
Power tuşuna basınca tepki alamıyorum, sadece sarı ışık yanıyor. Ne PSU'dan ses geliyor ne de bir fan dönüyor. Sizce sorun sadece PSU'da mı? Anakartım ASUS B350M-K. PSU'nun sertifikası yok, kasa ile beraber almıştım.