Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #1 B365M-K bir anakarta sahibim. RAM slotları dolu. Snowman T6 takılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 28 Nisan 2021 #2 Resim atarsan daha anlaşılır olur. (stok soğutucuda sorun olmadıysa Snowman'da da sorun olmayacaktır.) Artı 0 Eksi
Resim atarsan daha anlaşılır olur. (stok soğutucuda sorun olmadıysa Snowman'da da sorun olmayacaktır.)
KS KS Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Resim atarsan daha anlaşılır olur. (stok soğutucuda sorun olmadıysa Snowman'da da sorun olmayacaktır.) Genişletmek için tıkla... Stok soğutucuda sorun yokta Snowman T6 biraz büyük ya ondan sordum. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Resim atarsan daha anlaşılır olur. (stok soğutucuda sorun olmadıysa Snowman'da da sorun olmayacaktır.) Genişletmek için tıkla... Stok soğutucuda sorun yokta Snowman T6 biraz büyük ya ondan sordum.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 28 Nisan 2021 #4 Uchiha__İtachi dedi: Stok soğutucuda sorun yokta Snowman T6 biraz büyük ya ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Sorun teşkil etmeyecektir. Artı 0 Eksi
Uchiha__İtachi dedi: Stok soğutucuda sorun yokta Snowman T6 biraz büyük ya ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Sorun teşkil etmeyecektir.
KS KS Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 28 Nisan 2021 #5 Chitoge Kirisaki dedi: Sorun teşkil etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... O zaman alıyorum Kullanan birisi varsa yazabilirmi. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Sorun teşkil etmeyecektir. Genişletmek için tıkla... O zaman alıyorum Kullanan birisi varsa yazabilirmi.