B405M-K anakart M.2 Wi-Fi & Bluetooth kart önerisi

corrak

Megapat
Merhaba,

Masaüstü bilgisayarımda B450M-K model anakart kullanıyorum. Bilgisayarıma Wi-Fi ve Bluetooth desteği kazandırmak istiyorum. Piyasada bu amaç için yaygın olarak kullanılan mini PCI-e destekli kartlar sistemimde kullanmaya uygun değil, zira ASUS ROG GTX1660 Ti ekran kartı anakarttaki iki PCI-e slotunu da kullanılamaz hale getiriyor, üstlerini tamamen kapatıyor. Bu sistem için M.2 slotunda kullanabileceğim bir Wi-Fi & Bluetooth kart önerisinde bulunabilir misiniz?

*Ek: M.2 Wi-Fi Bluetooth kart terimlerini çeşitli sitelerde arattığımda, önüme sadece bir Wi-Fi ve Bluetooth kart çıkıyor. Kurulum yapabilmek için bu kartın yanı sıra uygun bir adaptör edinmeme gerek var mı?

Bluetooth Adaptör:

Wifi Adaptör:

Hocam USB girişli adaptör kullanın Wi-Fi ve Bluetooth için. Kendim kullanıyorum memnunum.

Bluetooth Adaptör:

Wifi Adaptör:

Hocam USB girişli adaptör kullanın Wi-Fi ve Bluetooth için. Kendim kullanıyorum memnunum.
Daha önce bluetooth usb dongle kullandım çevre bileşenlerini kablosuz olarak kullanabilmek için. Ancak hiç memnun kalmadım, sürekli kopmalar, 1 metre kadar bir kapsama alanı.... Bu yüzden daha derin bir çözüm arayışı sonucunda sorunu M.2 kartla çözmeye karar verdim.

Hocam dandik markalarla yaşarsınız o problemleri. Yorumları iyi olmakla beraber kendimde kullanıyorum Bluetooh adaptörünü hiç bir sıkıntısı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı