Çözüldü B450 A-Pro BIOS update yapılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zelaroth

Kilopat
Merhabalar arkadaşlar, benim aklımı kurcalayan bir soru var öncelikle bu konuyu bu sebeple açma gereği hissetim ve sorum şu ki; benim anakartımdaki BIOS versiyonu '7b86VA5' şu anda. Fakat bunun üzerine yeni Ryzen işlemci serisini de destekleyen yaklaşık 3-4 adet daha BIOS Update getirildi. Fakat ben de halihazırda yeni Ryzen işlemci olmadığından Update henüz etmedim ve yeni versiyon '7b86vAA' olmak ile birlikte şayet bu versiyona Update etsem herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım? Bir de sizce etmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Yanlış bir işlem yapmadığınız sürece bir sorun çıkmaz. Bu arada BIOS güncellemesi yaptığınızda BIOS'unuzun görüntüsü değişecek, bilginize.

Merhaba. Yanlış bir işlem yapmadığınız sürece bir sorun çıkmaz. Bu arada BIOS güncellemesi yaptığınızda BIOS'unuzun görüntüsü değişecek, bilginize.

Çözüm
Aynı anakarta sahibiz @Zelaroth Ben şu an en güncel olan, aynı zamanda senin sorduğun 7b86vAA kullanıyorum. Bilmelisin ki 7B86vA8 (Release Date 2019-07-10) sürümünden itibaren arayüz değişti.

Sebebi:

1569376848982.png

Bizim arayüz böyleydi:

1569376932185.png

Şimdi böyle:

1569376961518.png

Bilgisayar düzgün çalışmadığı sürece BIOS update yapılması tavsiye edilmez.
Ne alaka? Bilgisayar düzgün çalışsa da, çalışmada da BIOS update yapılmalı. Her çıkan sürüm hemen indirilmemeli, hatalar olabiliyor ancak arkadaştan bir önceki sürümü sıkıntısız kullanıyorum.

A9 versiyonunu kullanıyorum, sıkıntı yok.
Teşekkür ederim.

Teşekkürler cevabınız için. :)
Aynı anakarta sahibiz @Zelaroth Ben şu an en güncel olan, aynı zamanda senin sorduğun 7b86vAA kullanıyorum. Bilmelisin ki 7B86vA8 (Release Date 2019-07-10) sürümünden itibaren arayüz değişti.

Sebebi:

Eki Görüntüle 441620

Bizim arayüz böyleydi:

Eki Görüntüle 441621

Şimdi böyle:

Eki Görüntüle 441622
Kullanış açısından bir problem teşkil etmiyorsa benim için arayüz çok sıkıntı yaratmaz ya

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı