Hocam demek istedğinizi anlıyorum.Steam kütüphanesindeydim.Sonra mağazaya bakayım dedim mağaza üstüne tıkladım sonra fare imleci bi kere takıldı sonra devam etti.İkinci denememde bu şekilde kalmaya devam etti ve kitlendi sistem.Anakarta baktım cpu led yanıyordu.Az önce oldu
tmm hocam dediğiniz yaparım ve sizi bilgilendiririm.Peki biosflashback tuşuna bastıktan sonra sistem kendimi otomatik açılıyor yoksa biz mi açıyoruz?
hocam peki şu an anakart üzerinde donanımlar var.Bios flashbackin çalışmasına engel mi?
hocam şu an anakart üzerinde başka donanımlarda mevcut.Bu durum engel olur mu bios flashbacke?
hocam anakart üzerinde donanımlar mevcut.Bu durum flashbackin çalışmasına engel olur mu?Veya ram timinglerin bu hatayı yapması mümkün mü?Şu an varsayılan haldeler.16 20 20 38 şeklinde.Bunlarla ilgisi olabilir mİ?
@XanthiN hocam şu an ram frekansı xmp profil 1 olarak 2933 mhz'de.Bu şekildede deneyeceğim.Sistem sanki saçma bir şekilde 3200 mhz de ki haline göre daha hızlı çalışmaya başladı.Dün aynı hata yüzünden sisteme reset atınca windows onarma seçeneklerine yönlendirdi.Yeniden başlat ve onarma seçenekleri adı altında iki adet bölüm yer almaktaydı.Yeniden başlattım.Ondan sonra biostan xmp profile 2: 3200 mhz'i xmp profile 1: 2933 e aldım.Bu şekildede deneyip öyle neticeye bağlayacağım.Bios sürümünü sizin kullandığınız sürüme düşüreceğim eğer yine karşılaşırsam.Peki sizin kullandığınız sürüme düşürüp ramleri tekrar 3200 e alsam bu sıkıntı ile karşılaşır mıyım?Veya ram timinglerini biraz düşürsem nasıl olur?Şuan 16 20 20 38 de.Bunlar normalde nasıl olmalı?16 18 18 38 olur mu? @Recep Baltaş hocam sizde yardımcı olur musunuz?Bir üstadımız olarak