B450-A Pro Max Windows 10'da mavi ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 10

acey3535

Femtopat
Daha fazla  
RAM
G.Skill Ripjaws V 3x8 (24 GB) 3000 MHz CL16 1.35V Single Ram
SSD veya HDD modeli
MLD M300 NVMe SSD
Ekran kartı
Gigabyte Radeon RX 570 4 GB
Anakart
MSI B450-A Pro Max
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz
Merhaba, bilgisayarıma yeni bir RAM aldıktan sonra bu mavi ekran hataları ortaya çıkmaya başladı. RAM'leri tek tek ve çift olarak test ettiğimde hiçbir problem ve hata gözükmüyor ama 3'ünü bir çalıştırdığımda donanım hatası veriyor sebebini anlayamadım. RAM'leri Single RAM olarak satın aldım. Aldığım bazı mavi ekran hatalarını yazıyorum.

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

Minidump dosyaları: Minidump

Yardımcı olursanız sevinirim.

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası son zamanlarda bende de vermeye başladı. Ancak ben yeni RAM de almadım.

16 GB veya 32 GB kullanmazsanız bu tarz sorunlarla karşılaşabilirsin. 2 veya 4 slot şeklinde Ryzen sistemlerde kullanmanız önerilir.

Şu şekilde takmalısın anakart üzerinde;

8+8+8 bir dizilime sahip olduğunu görüyorum o zaman anakart üzerinde A2 + B2 + A1 şeklinde yerleştirin.

Yardımınız için teşekkür ederim. Anakart üzerinde ilk olarak kullanılması gereken ram slotları gösteriyor zaten ona uygun şekilde A2 ve B2 ' slotlarına takıyorum. 3. ram'i de dediğiniz gibi A1 şeklinde yerleştirdim bu şekilde de mavi ekran hatası alabiliyorum arada bir yük altındayken mi yapıyor tam anlayamadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…