B450 Anakart Tavsiyesi

Anladım birçok arkadaş 3200 Mhz hızın bile çok yeterli olduğunu söylüyor. Kararsız kaldım şimdi.

Hatta oyunlarda Mhz farkından kaynaklanan FPS farkı bile yoktu.
3200MHz bütçeniz için yeterli.
Dual Channel vb. MHz farkları, 50 FPS'e kadar fark ettirebilir, o yüzden 8GB yerine 8x2 tavsiye ediyorum.

3200MHz bütçeniz için yeterli.
Dual Channel vb. MHz farkları, 50 FPS'e kadar fark ettirebilir, o yüzden 8GB yerine 8x2 tavsiye ediyorum.
3200 Mhz yeterli yani değil mi ? Şimdi bu anakartı alıp 3200 Mhz ram alırsam 3466 ya çekebiliyorum değilmi ayrıca OC desteği olan vs ram almayacağım yani.

3200 Mhz yeterli yani değil mi ? Şimdi bu anakartı alıp 3200 Mhz ram alırsam 3466 ya çekebiliyorum değilmi ayrıca OC desteği olan vs ram almayacağım yani.
Hocam, O.C'yi karıştırmayın.
Benim aklım karıştı.
3466MHz, anakartın ne kadar desteklediği MHz miktarı.
Bir de CL16 almaya dikkat edin.
Siz 3200MHz alırsanız, büyük ihtimal 2400MHz olarak gelir, siz de BIOS'tan XMP ayarını açıp, gerçek MHz miktarına çekersiniz.

Kusura bakma bunlarda çok bilmiyorum da Ama şuan için Tuf veya o tarz modellerin 2. eline 800 civarı para vereceğime bunu sıfır almak çok daha iyi geliyor mantıklı değil mi ?

ASUS TUF B450-PRO GAMING kullandım anakart ısınma konusunda kendini soğuk tutuyor RAM da ise 3200MHz yeterli başka serilerde olur ASUS

MSI B450 Tomahawk Max kullandım bir yıl boyunca. Şimdi M2 SSD ihtiyacım 2'ye çıktığı için ayrıca kasa da değiştiğim için anakartımı yükselttim. Ben MSI B450 Tomahawk Max ile hiç sorun yaşamadım. Soğutması ve bileşen kalitesi yüksek. Bios ve driverlarına da sürekli update geldi kullandığım süre boyunca. Şu an sahibinden.com'da ilanda benim kartım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…