B450 anakart tavsiyesi

Primitive

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar herkese kolay gelsin. B450 anakart almayı düşünüyorum yeni kurucağim sistem için Gigabyte'ın Aorus Pro anakartini çok beğendim lakin çok fazla eleştiri okudum sağda solda isinmasi hakkinda. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Nedir ne değildir kullananlar varsa lütfen, iyi forumlar herkese.
Bu arada kuracağım sistemi de yazayim sistem hakkinda da tavsiyelerinize açığım.
5700XT Sapphire cift fanli olan model Pulsei sanırım.
Corsair veya G.Skill RAM 3200 veya 3600 RGB
Ryzen 7 2700X
550 Watt Power Thermaltake RGB
480 GB SSD fiyat performans bir ürün seçeceğim.
Aorus anakartini düşünüyorum B450 şimdilik.

3-4 tane b450 kullandım 2700x ve 3800x te. Hiçbir b450 de ısınma problemi yok msi asıs gigabyte hepsinin modellerini denedim 50 yi geçmiyor oc de bile. Kasanız atx ise b450 Tomahawk gibi modellere bakabilirsiniz.

B450 Tomahawk MAX ve B450 Gaming Plus MAX. B450 çipsetli en iyi anakartlar VRM kalitesine ve soğutmasına göre. Bazı X470'lerden bile daha iyi.

VRM.png

Kaynak: Reddit, Overclock.net

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende araştırdım bir tik daha ısınabiliyor diğer kartlara göre ama en fazla 46 dereceyi gördüm videolarda falan bu arada bende msi'ciyim hep msi kullandım çeşke gene msi alsam ayni arayüzden devam etsem lakin tasarım leş abi zerre beğenemiyorum. 5 derece sıcak olsun kozmetik olarak da göze hitap etsin yani artık :)

Evet bende araştırdım bir tik daha ısınabiliyor diğer kartlara göre ama en fazla 46 dereceyi gördüm videolarda falan bu arada bende MSI'ciyim hep MSI kullandım çeşke gene MSI alsam ayni arayüzden devam etsem lakin tasarım leş abi zerre beğenemiyorum. 5 derece sıcak olsun kozmetik olarak da göze hitap etsin yani artık :)

PSU yetersiz en az 600W'lık bir PSU alman lazım haberin olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı