B450 anakarta braketsiz fan takılır mı?

Anladım. 2-3 güne gelecek bu braket ama benim bilgisayarı açmam lazım kasayı yan falan yatırsam fan işlemcinin üstünde dursa olmaz mı? 1-2 saat için kullanmam lazım
Öyle yapabilirsin fan işlemciye tam temas ediyorsa.Oyun oynamadığın sürece idare edeceğini düşünüyorum.Bu arada işlemcin nedir?

Ryzen 3 3100. Sıfırdan Windows kuracağım. Macunda artcic mx-4 süreceğim
Önce kasayı yan çevirip macun sürüp fanı koyduğunda işlemci üzerinde dağılıyormu ona bakıp yazabilirmisin.

Önce kasayı yan çevirip macun sürüp fanı koyduğunda işlemci üzerinde dağılıyormu ona bakıp yazabilirmisin.
İşlemci üzerine tam dağılmıyorsa ısı kaynaklı donma ve kapanma yaşama riski var çünki.

İşlemci üzerine tam dağılmıyorsa ısı kaynaklı donma ve kapanma yaşama riski var çünki.
Tamamdır sonucu paylaşırım sizinle

Boşta en düşük 45- 55 veya 60 derecelere çıkabiliyor. Forza Horizon 4 te 70 dereceye çıktığını görmedim braketsiz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı