B450 Aorus Pro VS ROG STRIX B450-F Gaming

Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

• Asus ROG STRIX B450-F Gaming

• Gigabyte B450 Aorus Pro

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261
1v1.jpg

Yakın zamanda Ryzen, 3. nesil işlemcileri duyuracak. Benim de niyetim 3600X almak elbette. Ancak AMD yeni bir yonga seti yapıp yapmayacağına dair bir haber vermedi bildiğim kadarıyla. Aldıktan sonra B550 gibi bir sürpriz ile karşılaşmak da istemiyorum açıkçası. 2 anakart fiyat olarak aynı sayılır. Özellik olarak da çok farkları yok gibi. Hangisini alsam kararsız kaldım. Hemen almayacağım, indirim yakalarım diye düşünüyorum.

2018070416373441_src.png
Asus-ROG-Strix-B450-F-Gaming-1.png

Bence ikiside değil. B450 Tomahawk alın derim çünkü söylediğiniz iki modelde VRM konusunda başarısız kalmış ama attığım videoda sıvı soğutmanın etkisi büyük gibi çünkü aynı anakartların Wraith Prism kullanıldığında aman aman bir fark gözlemlemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gigabyte B450 Aorus Pro review

MSI B450 Tomahawk review

Aorus serisi çok dolu kartlar üretiyor kullanan biri olarak söylüyorum bunu, asustan çok çektim.
Windows XP kullanmıyorsunuz değil mi caanım sistem de?
Asus'un avantajı SupremeFX ses kartı. Bunun dışında ahım şahım bir artısını göremedim.
Aynen, Sonic radar falan yazıyordu, acaba ne iştir bu. Pubg'de yer belirtiyor mu. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı