Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim gibi ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C.) M.2Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu anakarta sahibim. RAM'lerimi 3200 MHz olarak satın aldım fakat Görev Yöneticisi'nden 2666 MHz olarak görünüyor. BIOS'tan bunun ayarını nasıl yapabilirim? Denedim yapamadım. Bilgi sahibi olan var mı? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim gibi ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C.) M.2Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu anakarta sahibim. RAM'lerimi 3200 MHz olarak satın aldım fakat Görev Yöneticisi'nden 2666 MHz olarak görünüyor. BIOS'tan bunun ayarını nasıl yapabilirim? Denedim yapamadım. Bilgi sahibi olan var mı? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 21 Şubat 2022 #2 XMP veya DOCP ayarı olacak BIOS'ta ASUS anakartta BIOS girer girmez solda DOCP profil 1 yap oradan 3200MHz yaparsın. Artı 0 Eksi
XMP veya DOCP ayarı olacak BIOS'ta ASUS anakartta BIOS girer girmez solda DOCP profil 1 yap oradan 3200MHz yaparsın.
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #3 SaltKemo dedi: XMP veya DOCP ayarı olacak BIOS'ta oradan 3200MHz yaparsın. Genişletmek için tıkla... Advanced mode diye bir sekme var oraya girdim fakat yapamadım tekrardan reset atıp biosa atıyor. Artı 0 Eksi
SaltKemo dedi: XMP veya DOCP ayarı olacak BIOS'ta oradan 3200MHz yaparsın. Genişletmek için tıkla... Advanced mode diye bir sekme var oraya girdim fakat yapamadım tekrardan reset atıp biosa atıyor.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 21 Şubat 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 356280 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Islemci nedir? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 356280 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Islemci nedir?
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #5 356280 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Islemci nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 2600 Artı 0 Eksi
356280 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Islemci nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 2600
SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 21 Şubat 2022 #6 BIOS girer girmez solda XMP profil yap bende de başta reset attı 3 kere olmadı sonra BIOS güncelleme yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi
BIOS girer girmez solda XMP profil yap bende de başta reset attı 3 kere olmadı sonra BIOS güncelleme yaptım düzeldi.
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #7 SaltKemo dedi: BIOS girer girmez solda XMP profil yap bende de başta reset attı 3 kere olmadı sonra BIOS güncelleme yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... BİOS güncellemesi yeni yaptım son sürümde şuan. Artı 0 Eksi
SaltKemo dedi: BIOS girer girmez solda XMP profil yap bende de başta reset attı 3 kere olmadı sonra BIOS güncelleme yaptım düzeldi. Genişletmek için tıkla... BİOS güncellemesi yeni yaptım son sürümde şuan.
SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 21 Şubat 2022 #8 O zaman manuel 3200 MHz'ye getirmen lazım fakat buradan anlatılacak bir şey değil videolardan yapabilirsin. Artı 0 Eksi
O zaman manuel 3200 MHz'ye getirmen lazım fakat buradan anlatılacak bir şey değil videolardan yapabilirsin.
KS KS Mehmet Çağrı Çetinkaya Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 153 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #9 SaltKemo dedi: O zaman manuel 3200 MHz'ye getirmen lazım fakat buradan anlatılacak bir şey değil videolardan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım yukardaki videoyu izleyip bakacağım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
SaltKemo dedi: O zaman manuel 3200 MHz'ye getirmen lazım fakat buradan anlatılacak bir şey değil videolardan yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım yukardaki videoyu izleyip bakacağım teşekkür ederim.
SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 21 Şubat 2022 #10 Yükarıdaki video eksik buradan bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yükarıdaki video eksik buradan bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et