Bende de vardı bu sorun PC açıldığı gibi hemen Realtek sürücülerini silmiştim ve düzelmişti.
Problem BIOS güncelledikten sonra başladı ise, ki zaten şu an yüklediğiniz BIOS beta sürüm olarak yayınlanmış, 7B86vHC kodlu BIOS'u flash belleğe atarak Q Flash yöntemi ile eski BIOS'u tekrar yükleyebilirsiniz.Windows 10'da aldım sonra Windows 11 yükledim onda da aldım. Şimdi tekrar Windows 10'a döndüm.![]()
Ben bilgisayara çok yüklendim siyah ekran atınca kendine geldi.![]()
Hayır indirmedim.AMD denin sitesinden WHQL driver mı indirdiniz?
Ben özellikle B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global buradan indiriyorum tüm sürücüleri. Realtek ayrı olarak buradan kuruyorum. Hiç kurmasam mı acaba..Bende de vardı bu sorun. Sorunu PC açıldığı gibi hemen Realtek sürücülerini silmiştim ve düzelmişti.
Problem BIOS güncelledikten sonra başladı ise, ki zaten şu an yüklediğiniz BIOS beta sürüm olarak yayınlanmış, 7B86vHC kodlu BIOS'u flash belleğe atarak Q Flash yöntemi ile eski BIOS'u tekrar yükleyebilirsiniz.
Hayır indirmedim.
Ben özellikle B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global buradan indiriyorum tüm sürücüleri. Realtek ayrı olarak buradan kuruyorum. Hiç kurmasam mı acaba?
Bundan önceki BIOS sürümünde de aynı hatayı almıştım. Windows 11 yükleyince son sürüme güncelleyeyim dedim ama fark etmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.