B450 Gaming Plus Max BIOS pilini çıkarmama rağmen sıfırlanmıyor

483488

Hectopat
B450 Gaming Plus Max anakartım var. BIOS sıfırlamak için pili çıkartıp takıyorum ama yine son sürüm duruyor. Kasanın fişini de çıkartıyorum. Bazı ayarlar sıfırlanıyor ama son sürüm aynı kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da aldım sonra Windows 11 yükledim onda da aldım. Şimdi tekrar Windows 10'a döndüm. :(
Problem BIOS güncelledikten sonra başladı ise, ki zaten şu an yüklediğiniz BIOS beta sürüm olarak yayınlanmış, 7B86vHC kodlu BIOS'u flash belleğe atarak Q Flash yöntemi ile eski BIOS'u tekrar yükleyebilirsiniz.

AMD denin sitesinden WHQL driver mı indirdiniz?
Hayır indirmedim.
Bende de vardı bu sorun. Sorunu PC açıldığı gibi hemen Realtek sürücülerini silmiştim ve düzelmişti.
Ben özellikle B450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global buradan indiriyorum tüm sürücüleri. Realtek ayrı olarak buradan kuruyorum. Hiç kurmasam mı acaba..
Problem BIOS güncelledikten sonra başladı ise, ki zaten şu an yüklediğiniz BIOS beta sürüm olarak yayınlanmış, 7B86vHC kodlu BIOS'u flash belleğe atarak Q Flash yöntemi ile eski BIOS'u tekrar yükleyebilirsiniz.

Bundan önceki BIOS sürümünde de aynı hatayı almıştım. Windows 11 yükleyince son sürüme güncelleyeyim dedim ama fark etmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı