B450 Tomahawk Max vs MSI B450 GAMING PRO Carbon AC

Yemin ediyorum 10 gündür kafayı yemek üzereyim, parça parça yeni sisteme geçeceğim, her şeyi aldım. Kasa, RAM, SSD, ekran kartım mevcut; bir süre RX470 ile devam. Ancak işlemci ve anakart konusunda karar veremedim, 3600 alsam fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. Hem anakarta çok bütçe ayırmayacağım, ancak 3700X gibi bir işlemci kafa karıştırıyor. Fazladan 2 core 4 thread + Wraith Prism, bu sefer de anakart ne alacağım sorusu. 😂😂
Oyun için 3700X gereksiz, 3600X alın geçin. Ben de 3600 düşünüyordum almışken 3600X alayım dedim. Sonra almışken 3700X olsun da uzun ömürlü olsun dedim. En son almışken 3800X alayım da OC falan yaparım iyi olur dedim ve 3800X aldım. Bu işin sonu yok yani gittiği kadar gidiyor :D Aynısı anakart için de geçerli. İlk başta B450 diyordum sonra ucuz X570 alayım almışken dedim. Sonra Biraz daha bütçe arttırayım X570 Tuf Gaming alayım dedim. En son da almışken X570 Aorus Elite alayım sağlam bir anakart olsun dedim onu aldım :D

Oyun için 3700X gereksiz, 3600X alın geçin. Ben de 3600 düşünüyordum almışken 3600X alayım dedim. Sonra almışken 3700X olsun da uzun ömürlü olsun dedim. En son almışken 3800X alayım da OC falan yaparım iyi olur dedim ve 3800X aldım. Bu işin sonu yok yani gittiği kadar gidiyor :D Aynısı anakart için de geçerli. İlk başta B450 diyordum sonra ucuz X570 alayım almışken dedim. Sonra Biraz daha bütçe arttırayım X570 Tuf Gaming alayım dedim. En son da almışken X570 Aorus Elite alayım sağlam bir anakart olsun dedim onu aldım :D
Oyun illaki olacak ama internet altyapım düzelince ilerde belki streaming ya da render işleri yapar mıyım ? diye düşünüyorum. Neyse almışken 3700x almak daha mantıklı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı