B450 mi X570 mi?

En az 9-10 yıllık bir pc istiyorum. İleride işlemci ve ekran kartı yükseltmesi yaparak tabiki. Bunun için B450 yeterli midir yoksa X570'e gerek var mıdır?
Ve şunu buldum ASUS AM4 B450 DDR4 Gaming TUF B450 Pro Gaming 6x Sata 2x M2 Sata HDMI DVI AMD Ryzen Graphics 5x (PCIe) ATX Anakart, Anakart asus Güvenilir olma ihtimali nedir? 900 altında ATX pro.
B450 yeter soket değişince zaten x570 veya b450 fark etmeyecek her türlü yükseltme yapamayacaksın AMD bir kıyak daha yapmazsa ayrıca site güvenilir, ben işlemci mi buradan aldım.

B450 yeter soket değişince zaten x570 veya b450 fark etmeyecek her türlü yükseltme yapamayacaksın AMD bir kıyak daha yapmazsa ayrıca site güvenilir, ben işlemci mi buradan aldım.
4. Ryzen neslinin de am4 için çıkacağını okumuştum. Şimdilik 1600 12nm ile başalyıp daha sonra ryzen5 4600 alma planım var. Bu sayede o kadar gidebilirim sanırım diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı