B450 S2H 4 TB HDD tavsiyesi

Bence direkt 6 TB alınabilir amaç oyun yüklemekse.

Gerçi bunlar 7200 değilmiş.

Bunu alın.
Evet hocam ayrıca SMR onlar. N300 CMR olduğu için daha mantıklı bir tercih olur bence. İş dosyası da depolanacağına göre önemli veriler olacak ayrıca bu diskte.

Evet hocam ayrıca SMR onlar. N300, CMR olduğu için daha mantıklı bir tercih olur bence. İş dosyası da depolanacağına göre önemli veriler olacak ayrıca bu diskte.
Toshiba nedense çok güven veriyor bana. :D Hani derler ya, masadan ayrılıyor tüm dostlar birer birer. Toshiba dışındaki çoğu dost ayrıldı masadan.

Toshiba nedense çok güven veriyor bana. :D Hani derler ya, masadan ayrılıyor tüm dostlar birer birer. Toshiba dışındaki çoğu dost ayrıldı masadan.
Bana da güven veriyor hocam. Japonlar genel olarak bana bir güven veriyor zaten. :D SSD'leri kötü Toshiba'nın ama HDD'leri güzel. Eskiden birisi laptop alacaksa hemen "Toshiba al hacı" denilirdi. Çok sağlam laptoplar üretiyordu. ThinkPad'e taş çıkartır yani laptopları. Aslında eskiden SSD alanında Samsung'dan bile daha popülerdi Toshiba. Samsung tüketici pazarına 2010 yılında girmişti SSD tarafında.

Ondan önce OCZ, Crucial, Corsair, Kingston falan vardı. OCZ zaten Toshiba oluyor. Samsung gelince bunlar birer birer pazar paylarını kaybetmeye başladılar. OCZ en büyük SSD üreticilerinden birisiyken Samsung'un karşısında ezildi gitti. Yine aynı şekilde Crucial, Corsair, Kingston'da Samsung'un karşısında pek dayanamadılar. Samsung özellikle 840 serisinden sonra aldı başını gitti. Halen de piyasayı domine ediyorlar. 10 yıl önce adamlar SSD piyasasında küçücükken şimdi kocaman oldular. Toshiba'da bu süre de güven kaybetti tüketicilere karşı. Laptop pazarından da çekildiler. HDD, klima falan üretiyorlar sanırım artık. SSD işini de bıraktılar Kioxia'ya. Yazık oldu koca Toshiba'ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı