Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 5 Kasım 2019 #1 Dostlar başlıkta belirttiğim ana kartı kullanıyorum. bilgisayarım 2 haftalık. işlemcim Ryzen 5 2600. Sizce kurmaya gerek var mıdır? Varsa nasıl kurabilirim? Not: BIOS sürümümü bilmiyorum.
Dostlar başlıkta belirttiğim ana kartı kullanıyorum. bilgisayarım 2 haftalık. işlemcim Ryzen 5 2600. Sizce kurmaya gerek var mıdır? Varsa nasıl kurabilirim? Not: BIOS sürümümü bilmiyorum.
Çözüm Fatih Işık 5 Kasım 2019 Arama kısmına "sistem bilgisi" yazın ve giriş yapın. BIOS Sürümü ve Tarihi kısmından öğrenebilirsiniz. BIOS güncellemesi için bu rehber yardımcı olur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arama kısmına "sistem bilgisi" yazın ve giriş yapın. BIOS Sürümü ve Tarihi kısmından öğrenebilirsiniz. BIOS güncellemesi için bu rehber yardımcı olur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #2 Arama kısmına "sistem bilgisi" yazın ve giriş yapın. BIOS Sürümü ve Tarihi kısmından öğrenebilirsiniz. BIOS güncellemesi için bu rehber yardımcı olur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Arama kısmına "sistem bilgisi" yazın ve giriş yapın. BIOS Sürümü ve Tarihi kısmından öğrenebilirsiniz. BIOS güncellemesi için bu rehber yardımcı olur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.843 Çözümler 15 14 Kasım 2019 #3 Forumda okumuştum. galiba bir sırası falan oluyormuş. orada kafam karıştı. şimdi baktım BIOS sürümüm F40. Perceival dedi: Forumda okumuştum. galiba bir sırası falan oluyormuş. orada kafam karıştı. şimdi baktım BIOS sürümüm F40. Genişletmek için tıkla... Bu ana kart, tam olarak nasıl güncelleniyor? Perceival dedi: Forumda okumuştum. galiba bir sırası falan oluyormuş. orada kafam karıştı. şimdi baktım BIOS sürümüm F40. Bu ana kart, tam olarak nasıl güncelleniyor? Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm, çok teşekkür ederim. Son düzenleme: 15 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Forumda okumuştum. galiba bir sırası falan oluyormuş. orada kafam karıştı. şimdi baktım BIOS sürümüm F40. Perceival dedi: Forumda okumuştum. galiba bir sırası falan oluyormuş. orada kafam karıştı. şimdi baktım BIOS sürümüm F40. Genişletmek için tıkla... Bu ana kart, tam olarak nasıl güncelleniyor? Perceival dedi: Forumda okumuştum. galiba bir sırası falan oluyormuş. orada kafam karıştı. şimdi baktım BIOS sürümüm F40. Bu ana kart, tam olarak nasıl güncelleniyor? Genişletmek için tıkla... Tamamdır çözdüm, çok teşekkür ederim.