B450 Tomahawk Max BIOS nasıl güncellenir?

Shai

Hectopat
Merhaba, Ryzen 5 5600 ile kullanmak için 2. elden B450 Tomahawk Max satın aldım, satıcı 3600 ile kullanıyormuş, sanırım BIOS güncellemem gerekiyor. Henüz sistemi toplamadım nasıl güncelleyebilirim? Flash belleğim var bir video vs. iletebilir misiniz?

Selamlar, bende tam bu videoya göz atıyordum. Anakarta hiçbir şey takılı değil sadece ankarttan gelen 24 pin anakart kablosu ile 8 pin işlemci kablosunu taktım anakartın üzerinde işlemci vs. yok internette böyle daha sağlıklı olur yazıyordu, USB'yi de hazırladım flashback butonu altına taktım su an tek anlamadığım PC'yi açtıktan sonra mı düğmeye basmak lazım.

Selamlar, bende tam bu videoya göz atıyordum. Anakarta hiçbir şey takılı değil sadece ankarttan gelen 24 pin anakart kablosu ile 8 pin işlemci kablosunu taktım anakartın üzerinde işlemci vs. yok internette böyle daha sağlıklı olur yazıyordu, USB'yi de hazırladım flashback butonu altına taktım su an tek anlamadığım PC'yi açtıktan sonra mı düğmeye basmak lazım.

Hayır, açmadan düğmeye basman lazım.

Hayır, açmadan düğmeye basman lazım.
Güç kablosunu kasaya bağladıktan sonra açmadan flashback tuşuna bastıktan sonra anakartın ışıkları yandı şimdi flashback kısmı kırmızı yanıp sönüyor doğru mu ilerliyorum?

Güç kablosunu kasaya bağladıktan sonra açmadan flashback tuşuna bastıktan sonra anakartın ışıkları yandı şimdi flashback kısmı kırmızı yanıp sönüyor doğru mu ilerliyorum?
Önce anakartın ışıklarının yanmasını bekledim ama yanmadı tuşa basınca yandı

Hiç denemedim, ışıklar sönene kadar bekleyin derim.

Bende videodaki gibi beyaz yanıp sönmüyor flashback butonu hemen yanında bir kırmızı ışık var bir de CPU yazan anakartın sağındaki ibare kırmızı yanıp sönüyor sanırım anakarta elektrik gelmeden bastım denk geldi bir daha bassam mı yoksa beklesem mi diye düşünüyordum bende.

Şu an flashback dibinde yanıp sönen kırmızı durdu sadece CPU kırmızı yanıyor sağ tarafta oda takılı cpu olmadığından muhtemelen bir kez daha basayım mı flashbacke

Technopat Haberler

Geri
Yukarı