B450 Tomahawk Max sızıntı sorunu

Bildiğim kadarıyla heatsink altında termal macun benzeri sıvı olabiliyor. Olmayadabiliyor. Yani üreticinin soğutma önceliğine bağlı sanırım.
Hatalı üretimde o sıvı akmıştır diyebilirim, ancak o kadar akışkan bir sıvı olduğunu düşünmüyorum. Ne desem bilemedim, ilginç bir durum.
Belki yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi termal macundur. Ama kahverengi demiştiniz, kahverengi görmedim ben hiç. Forumda bilen biri vardır mutlaka.
Bence durumu direk MSI'a bildirin. Sizi gerektiği şekilde yönlendirirler.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Bu sabah önce global, ardından yönlendirme sonucu Msi Türkiye Servis Point ile iletişime geçtim. Kendilerine durumu izah ettim. Korkulacak bir durum olmadığı, heatsink altında bulunan termal pedlerin bazen terleme yaptıkları ve yaşadığım sorunun, bu sebepten dolayı gerçekleştiği konusunda bilgilendirdiler. Olması gereken temizleme işlemini, zaten yapmış olduğumu da belirttiler. Yine de aklımda soru işareti kalmaması adına, anakartı zaman kaybı olmaması için direkt kendilerine bırakmamı, gün içerisinde gerekli kontrolleri sağlayacaklarını ve kartı teslim edeceklerini belirttiler. Velev ki ekstra bir şey çıkması durumunda maksimum 1 hafta süreceğini, yine olmazsa değişim işlemlerinin gerçekleştirilebileceğini söylediler. Ben de şu an için kullanmaya devam edip, ilk fırsatta kontrol amaçlı servise uğrayacağım.

Başınıza tabi ki gelmesin, ama gelirse de durum bunlardan ibaretmiş bilginiz olsun. İnşallah takip eden ve aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da faydası dokunur.

Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı