MSI Tomahawk Max B450 ses sorunu

650W 80 Plus o sistemi havada karada besler. 700W veya üzeri 80 Plus sertifikalı bir PSU ile 2080Ti lı sistem bile kurarsın ki zaten 2080Ti lı bir sisteme 700W 80 plus bile yeter.
Gold, silver, bronze gibi sertifikalar ise performansa etki etmez daha çok elektrik faturasına yansır.
OCCT ile PSU testi yapın bakalım aynı sorun olucak mı? Eğer PSU da arıza yoksa çok rahat besler.

Ekstra olarak ekran kartı sürücüsünden olduğunu da sanmam. Temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin direkt yazılımsal sorunları es geçmek için. Devam ederse sorunun donanımsal olduğu anlaşılır.

İlginiz için çok teşekkür ederim

PSU gayet yeterli.

Dediğiniz gibi DDU dan silip tekrar yükleyeceğim

Bilgisayar tamircisi gibi her şeye "format" demezseniz iyi olur :)
Adam format at dememiş ama soruna çözüm olmayacağı konusunda hemfikirim. Bence böyle sorunlarda yazılımsal sorunları tek tek aramak yerine temiz kurulum yapıp yazılımsal sorun olma ihtimalini elemek mantıklı. Zamandan kazanç.

Format değil aynı sorun bendede vardı o şekilde çözdüm. :) RX 570 için 20.2.2 silip, 19.2.2 yükledim.
O zaman sizin kondensatörler, AI'ye mi sahip acaba ?
Adam format at dememiş ama soruna çözüm olmayacağı konusunda hemfikirim. Bence böyle sorunlarda yazılımsal sorunları tek tek aramak yerine temiz kurulum yapıp yazılımsal sorun olma ihtimalini elemek mantıklı. Zamandan kazanç.
DDU ile sürücü sıfırlamak, sürücünün temiz kurulumunu sağlar ya işte bu bağlamda "Format" benzetmesi yaptım :)

Dün geceden beri bir sorunum yoktu şu an rust oynuyordum demin yaşadım aynı şeyi...
Sorun hala güncel , ek olarak anlık görüntü donması da var tam anlaşılmayacak şekilde hızlı.
Ses de anlık cızırtı ve görüntü donması. Bunun kaynağı ne olabilir ?
Hala aynı sorun ile karşı karşıyayım her zaman olmasa bile günde bir kaç kez oluyor . Ve görüntüde anlık donuyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı