Sistem bilgilerim Ryzen 5 5600, B450 Tomahawk Max2, son gücel BIOS kullanıyorum. BIOS ekranında CPU features seçeneğini göremiyorum. Acaba bu isim değişti mi veya başka bir yerden mi giriş yapılıyor? Konu hakkında görsel paylaşıyorum ancak bu görsel benim BIOS ekranımda değil. Bir alıntı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Advanced CPU Configuration yok mu üstte? Resimlerden birinde girmişsiniz galiba o kısma. Peki CPU Features kısmında ne arıyorsunuz, hangi ayar lazım size? SVM arıyorsanız Advanced CPU Configuration\AMD Overclocking'in içinde SVM ayarları var.
Advanced CPU Configuration yok mu üstte? Resimlerden birinde girmişsiniz galiba o kısma. Peki CPU Features kısmında ne arıyorsunuz, hangi ayar lazım size? SVM arıyorsanız Advanced CPU Configuration\AMD Overclocking'in içinde SVM ayarları var.
Hayır SVM (sanallaştırma açık zaten) aramıyorum. Voltaj ayarını manuel yapıyorum.Düşük voltaj yüksek performans için. Voltajı manuel girdiğim için AMD Cooli'n'Quiet seçeneğine girmem lazım ve burdan bu seçeneği Disabled yapmam lazım. Bunun içinde CPU Features seçeneğinden girebilirim. Umarım anlatabildim.
Merhaba arkadaşlar, hepinizi hayırlı ramazanlar dilerim. Ana kartım MSI Gaming Plus X470, BIOS güncel ama CPU features yok. AMD Cool n Quiet'i kapatamıyorum, bir seçenek yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.