B450'a Pro BIOS düşürme nasıl yapılır? M-Flash ile mi yoksa flashback ile mi yapılmalı?
Hocam bunun için ne gerekli tam olarak.Elimde 16gb usb 2.0 flash var.Bunun içine düşürmek istediğim bios sürümünü indirip MSI.ROM yapmam gerekiyor galiba.Usb nasıl biçimlendirilmeli peki?Rufus la mı yoksa bildiğimiz sağ tık fat 32 olarak mı?Anlatırmısınız acaba.Bahsetmiş olduğum sorun nedense sürümle ilgili gibi geldi.3.nesil ryzen desteği için olan bios yüklü şu an bende.Msi b450 a pro 7B86VA5 sürümüne düşürmek istiyorumM-Flash ile düșürülebiliyor, bizzat denedim.
Yani bu yaşadığım sorun bios sürümü ile ilgili olabilir mi acaba?Servis Point 3.nesil ryzen destekli bios demişti bendeki bios için.M-Flash ile düșürülebiliyor, bizzat denedim.
.M-Flash ile düșürülebiliyor, bizzat denedim.
Nasıl yani hocam?Flashback+ yöntemi için msı.rom olarak adlandırmak gerekiyor diye duymuştum ama.Technopatında videosu var hattaMSI Anakartlar da FAT32/NTFS farketmiyor. Dosyanın adını MSI.ROM yapmanıza gerek yok, neyse öyle atın USB'ye.
M-Flash üzerinden de yapabilirsiniz.Nasıl yani hocam?Flashback+ yöntemi için msı.rom olarak adlandırmak gerekiyor diye duymuştum ama.Technopatında videosu var hatta
Mflash üzerinden birden 6-7 sürüm düşürülemiyormuş galiba.Teker teker olması gerekliymiş.Flashback yöntemiyle yapanlar var 6-7 sürüm öncesiniM-Flash üzerinden yapabilirsiniz.
Hm, o halde Flashback ile yapın. Ben tek sürüm düşürdüğüm için 5-6 sürüm düşürmede ne olur kestiremiyorum.Mflash üzerinden birden 6-7 sürüm düşürülemiyormuş galiba.Teker teker olması gerekliymiş.Flashback yöntemiyle yapanlar var
M flash ile teker teker düşürmenin herhangi bir zararı olur mu peki?Hm, o halde Flashback ile yapın. Ben tek sürüm düşürdüğüm için 5-6 sürüm düşürmede ne olur kestiremiyorum.
Teker teker düşürmeye izin veriyor. Güncelleme işlemi gibi gerçekleşiyor işlem. Zaten Flashback var, sorun olduğu zaman kurtarırsınız.M flash ile teker teker düşürmenin herhangi bir zararı olur mu peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.