Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese;
Ben R5 5600X'e overlock yapmak istiyorum çünkü darboğaz yaşıyorum, ve internette araştırdım bu sefer akılsızca hareket yapmayayım dedim sizlere sormak istedim. Arkadaşlar bu anakart için fazı falan kötü diyorlar yakarsın diyorlar OC için. Benim amacım 4.5 GHz'lere çıkarmak sizce voltaj vererek çıkarsam sorun yaratır mı? Belkide haftalardır uğraştığım darboğaz ortadan kalkar? Ya da en kötü ihtimal komple bu anakartıda yakmış olurum bende kurtulurum forumda benden kurtulur ne diyorsunuz? Overlock işine gireyim mi yavaş yavaş voltaj versem sorun olur mu?
@ugurbaba 6/12 bir işlemciyi %90 kullandırtan oyun sayısı bugün bir elin parmaklarını geçmez, onların da yarısı optimizasyon sorunludur TLOU gibi. Orada başka bir sorun vardır.
@ugurbaba 6/12 bir işlemciyi %90 kullandırtan oyun sayısı bugün bir elin parmaklarını geçmez, onların da yarısı optimizasyon sorunludur TLOU gibi. Orada başka bir sorun vardır.
Ben de sana sorayım nasıl 5600X'le %90 kullanıma ulaşıyorsun oyunlarda. Hayır Youtube'da kaç tane 5600X ve RX 6800 test videosu var ben gayet "normal" sonuçlar görüyorum.
Ben de sana sorayım nasıl 5600X'le %90 kullanıma ulaşıyorsun oyunlarda. Hayır Youtube'da kaç tane 5600X ve RX 6800 test videosu var ben gayet "normal" sonuçlar görüyorum.