B450M A Pro Max RGB Fan Bağlama

Slm arkadaşlar tekrar konuyu hortlatıyorum ama bende de aynı sorun mevcut MSI B450M PRO Max'a kasanın veya ekran kartının ve RAM'lerin RGB'lerini bağlamak istiyorum ama ana kartın RGB girişi yok ya da varsada ben bilmiyorum RGB kontrolcüyle bu saglanabilir mi onda da jrainbow girişinden bahsediyor.

Kartında RGB girişi yok. Kontrolcüye ihtiyacın var. Kaliteli RGB fanların yanında gönderiliyor aslında.
Aynı anakart bendede var jusb 1 girişine taktım yanmadı kontrolcü aldım dediklerinizi okuduktan sonra ama araştırdım ama nasıl tak
Kartında RGB girişi yok. Kontrolcüye ihtiyacın var. Kaliteli RGB fanların yanında gönderiliyor aslında.
Ben itopyadan toplanmış kasa aldım fanları rgb li anakartım bundan rgblerim yanmıyor itopyayı aradım herseyi söküp takın dediler ama benim bu konularda bilgim sıfır sizin konuştuğunuz kontrolcüden aradın googleda herhalde oda takılı çünkü kutunun içinden renkli bi kumanda çıktı nasıl rgbleri çalıştırırım heryerde araştırdım yaşadığım sorun hakkında sadece burayı buldum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı