B450M-A Pro Max ve Ryzen 5 5600 uyumlu çalışır mı?

fbsk11

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Sistemimde MSI B450M-A Pro Max anakart ve R5 5600 işlemci kullanıyorum. Bazı kişiler bu anakartın temel sürümünün bu işlemciyi desteklemediğini BIOS ile güncellersem kullanabileceğimi ya da Max verim alabileceğimi söylüyor. Ben şu ana kadar sistemi aldıktan beri hiç bu detaya dikkat etmemiştim açıkçası. Ekranıma görüntü de geliyor. BIOS'u güncellemek zorunda mıyım veya halihazırda BIOS'um güncel mi?
DxDiag ve CPU-Z SS'lerini paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 1969352

1696665944617.png

Dosya Ekleri

• 1696665927727.png
    1696665927727.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 43
BIOS sürümün büyük ihtimal güncel değil. Eğer aldığından beri Update yapmadıysan en son çıkan ve beta olmayan Update ile uyumlu ve verimli hale getirebilirsin.

Arkadaşlar merhaba,
Sistemimde MSI B450M-A Pro Max anakart ve R5 5600 işlemci kullanıyorum. Bazı kişiler bu anakartın temel sürümünün bu işlemciyi desteklemediğini BIOS ile güncellersem kullanabileceğimi ya da Max verim alabileceğimi söylüyor. Ben şu ana kadar sistemi aldıktan beri hiç bu detaya dikkat etmemiştim açıkçası. Ekranıma görüntü de geliyor. BIOS'u güncellemek zorunda mıyım veya halihazırda BIOS'um güncel mi?

Eki Görüntüle 1969352

Eki Görüntüle 1969354
bios güncelle rahat olsun kafan

Arkadaşlar merhaba,

Eki Görüntüle 1969352

Eki Görüntüle 1969354
Her zaman güncel Bios hayattır. Bios güncellemesini yapın sisteminiz daha stabil çalışsın.

Her zaman güncel BIOS hayattır. BIOS güncellemesini yapın sisteminiz daha stabil çalışsın.

Nasıl yapacağıma çok hakim değilim fakat internetten birkaç video izleyerek yapmaya çalışacağım, ancak şöyle bir durum var BIOS'un release date i temmuz 2023 görünüyor. Çok da eski bir tarih değil güncel olup olmadığını buradan anlayamaz mıyız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı