B450M-A PRO ve R5 3500X nasıldır?

Sonunda gerçeği gören birisi 😊 Intel her zaman paragöz olmuştur. Tek el olmak için piyasada AMD'ye yapmadığı kalmadı. Verdikleri çöp stok soğutucuda çabası. i5 8400 Kullanıyorum şu an işlemci yükselteceğim ama anakartıda değiştirmem gerekiyor. Tam bu noktada B550 ve 3600X bakıyordum bende bu aralar 😊
Moralinizi bozmak gibi olmasında 3600x sanırım 2250 TL civarı bugün gaming gecesinde 5600x i 2500 TL ye sattılar :(

Peki şöyle yapalım arkadaşlar maksimum bütçem 2200 TL anakart ve işlemci için ne yapmalıyım şuan sizce
Elimdeki i7 6700k ve MSI z170 a pro anakartı satıyorum yakın bir zamanda. üstüne biraz ben koyup maksimum 2200 TL ye çıkabilirim.

İlerleyen zamanda RTX 3060 Tİ düşünüyorum.
Arkadaşım R5 3600 ile 3060 Ti kullanıyor 2k monitörü var ve 1080 p ye aldıgında bu 2 li darboğaz oluyor 2k da sorun yok. Aşağıda ki video da çoğu zaman bu ikilinin darboğaz olduğunu görebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki şöyle yapalım arkadaşlar maksimum bütçem 2200 TL anakart ve işlemci için ne yapmalıyım şuan sizce
Elimdeki i7 6700k ve MSI z170 a pro anakartı satıyorum yakın bir zamanda. üstüne biraz ben koyup maksimum 2200 TL ye çıkabilirim.
Daha 5 gün önce arkadaşıma i5-10400F (1350 TL) ve overclock yapmayacağı için asus prime h410m-k (550 TL) aldık sizin bütçeniz daha çok olduğu için anakartı yükseltebilirsiniz işlemci olarak 3600x önermek isterdim fakat 10400F ile fiyat farkına değeceğine sanmıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın intelci veya AMD ci değilim sadece arada ki fiyat farkı ile alacağınız verim değecek mi diye kıyas yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı