B450M anakart önerisi

Teşekkür ederim, RAM leri 100TL fark ile CL15 yapabiliyorum ama bence aradaki fiyata değmeyecek bir fark.
R5 1600 12 NM işlemci R5 2600 ile yaklaşık aynı performansı veriyor, değiştirebilir ve üst seviyese olan ASUS PRİME B450- PLUS anakartına geçebilirsiniz.

Diğer önerim SSD'yi WD GREEN 480 GB ile değiştirin hem daha iyi hem de daha ucuz.

RAM konusunda Kingston O.C için biçilmiş kaftan, bu yüzden CL yüksek tutulması sorun olmuyor.

R5 1600 12 NM işlemci R5 2600 ile yaklaşık aynı performansı veriyor, değiştirebilir ve üst seviyese olan ASUS PRİME B450- PLUS anakartına geçebilirsiniz.

Diğer önerim SSD'yi WD GREEN 480 GB ile değiştirin hem daha iyi hem de daha ucuz.

RAM konusunda Kingston O.C için biçilmiş kaftan, bu yüzden CL yüksek tutulması sorun olmuyor.
Teşekkür ederim yanıt için fakat yanlış anlaşıldı galiba benim alacağım işlemci r5 3600 olacak siz onu r5 2600 e çekip anakartı Prime Plus'a mı geçirmeyi öneriyorsunuz sanırım, işlemcinin r5 3600 anakartın Pro Max olması daha iyi olmaz mı gerçekten? Depolama olarak SSDyi m2 olduğu için seçtim 70 TL fark ile 480GB SATA yapabiliyorum, depolama için zaten 1 TB HDD alacağım, aradaki farkı verip SATA SSD seçmeli miyim bilmiyorum bunu m2 SSD kullanmadığım için tam olarak bilemiyorum.
deyer yeterkicl14 olsun 15 olsun hız fark ettirir sen en düşük olanı al
Bu karşılaştırmadan izlediğimde aradaki farka değecek bir sonuç görmediğim için Cl16 seçtim RAMleri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı