B450M Anakart Seçimi

Hangisini tercih etmeliyim?

• Oy verenlerin toplamı
    17
Kullanan arkadaşlar bilir aynı şekilde bende de oluyor ara ara msi anakartların soğutma performansı hakkında çok fazla şikayetçi olan aradakaş vardı forumda aynı şekilde bende de vardı bu olay bu yüzden asus almanızı öneririm ya da msi ın ısınma problemi olmayan soğutması iyi bir modelini tercih etmelisiniz.

Arkadaşlar Hepsiburada'dan ASUS Prime B450M-A sipariş ettim. Herhangi bir arıza durumunda garantili olduğu için ürünü nereye teslim etmem gerekir? Bilgisi olan var mı?

Gigabyte, çünkü
Seçeneklerde yok ama bence Gigabyte B450M Gaming alırsanız çok daha iyi olur.
Bendeki anakart. Tam bu anakarttan bahsedecektim siz benden önce davrandınız.

ASRock bilinmeyen markadır ama kalite konusunda gayet mükemmeldir.

Gigabyte, ülkemizdeki MSİ ve ASUS hayranlığı fazla olduğu için genellikle arkaplanda kalmıştır ama bana göre en iyi F/P ürünlerini üreten markadır. Ben B450M Gaming kullanıyorum ve gerçekten harika bir kart. Sadece BİOS biraz karmaşık geldi bana. Ama öğrenilir. Almanızı öneririm.

MSİ, bazı anakartlarda BİOS ile ilgili sorun yaşayanlar olduğunu öğrendim ve biraz soğudum. Ben pek sevemedim.

Asus, bence MSİ'dan daha iyi. BİOS'unu çok beğendim.

Tavsiyem Gigabyte veya Asus yönünde. Gigabyte daha ağır basıyor.

Asus sebebi şu MSI listesi olmayan RAM'lerde XMP sıkıntısı çıkıyor ben şuan XMP açınca kitleniyor PC, oyun oynarken de. MSI teknik servisi arayınca XMP seçeneğini her RAM ile kullanacaksınız diye bir kural yok dedi. Listedeki RAM'ler ise Türkiye sınırlarında bulamadim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı