İlerde işlemcimi yükseltir daha güçlü ekran kartı takarım güncellikten ayrılmayayım derseniz B450 Tomawahk bildiğim en iyi vrm ve mosfet kalitesine sahip B450 anakart.
İlerde işlemcimi yükseltir daha güçlü ekran kartı takarım güncellikten ayrılmayayım derseniz B450 Tomawahk bildiğim en iyi vrm ve mosfet kalitesine sahip B450 anakart.
Şu anda paramın yettiği sistem bu olduğu için böyle topladım. Ama ileride gene param olursa kesinlikle ekran kartınıda yükseltirim, işlemciyide yükseltirim.
AM4 Olarak B450 haricinde başka fiyatı uygun ve özellikleri iyi olan anakartlar varmı önerebileceğiniz?
Kullanacağınız ram sayısı ( 4 veya 2 )
Kullanacağınız HDD ve SSD sayısı
Kullanacağınız kasaya kaç tane fan koyacaksınız bunlar anakart üzerinde yeterli yere sahip mi? Yani fanların hepsinin çalışması için anakartta yeterli yere sahip olması gerek.
Kasanız RGB aydınlatmalıysa eğer bunu anakart üzerinden kontrol etmek için RGB destekli olup olmadığına da bakabilirsiniz. Sanırım bunlar güzel yönlendirmeler olacaktır.
Kullanacağınız ram sayısı ( 4 veya 2 )
Kullanacağınız HDD ve SSD sayısı
Kullanacağınız kasaya kaç tane fan koyacaksınız bunlar anakart üzerinde yeterli yere sahip mi? Yani fanların hepsinin çalışması için anakartta yeterli yere sahip olması gerek.
Kasanız RGB aydınlatmalıysa eğer bunu anakart üzerinden kontrol etmek için RGB destekli olup olmadığına da bakabilirsiniz. Sanırım bunlar güzel yönlendirmeler olacaktır.
2X8 16 GB Şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Ama ilerideki oyunlara ve yeniliklere göre belki 32 yapabilirim.
1 Adet HDD ve 1 Adet SSD şeklinde kullanacağım.
Daha kasa seçmedim, o yüzden kaç tane fan koyacağımada karar vermedim onları en son düşüneceğim.
RGB Aydınlatma şart değil performanslı olsa yeter.