B450M Dragon sistemde mikrofon kullanılamıyor

anilyldz

Picopat
Daha fazla  
Merhablar, yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayar aldım. Hiçbir sıkıntım yok ancak şöyle bir şey varki mikrofon masaüstü sesini alıyor benim sesimi almıyor oyun içi sohbet olsun Skype olsun Discord olsun hiçbir türlü sesimi almıyor. Ancak masaüstünde ne olursa onun sesini alıyor misal şarkı dinliyorum oyundayım mikrofonum açık şarkının sesi gidiyor ancak benim sesim gitmiyor, ben konuşurken hiç oynama bile yok, eski bilgisayarımda aktif olarak kullanıyordum bu arada mikrofonu 3 tane başka bilgisayarda da çalışıyor ancak bende çalışmıyor, ses sürücülerini falan ASUS'un sitesinden indirip de yaptım ne yaptıysam olmadı kafayı yiyeceğim.
(Anakartım B450M Dragon)

bass.PNG

Mikrofonun ayarlarından mikrofona Bass verdiniz mi?

Sorun mikrofondan kaynaklı da olabilir. Satın aldığınız yer ile görüşmeyi ya da başka bir mikrofon ile test etmeye çalışın.

Başka mikrofonla test ettim aynısı oldu, bilgisayarı satın aldığım yerden bir yakınımda aldı onda da aynı sorun var satın aldığım yerle görüşmeliyim o zaman doğru mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı