B450M DS3H ile Mikrofon Çalışmıyor

BarssRS

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Kulaklık girişine kulaklık, mikrofon girişine de kulaklık takıyorum kulaklığın mikrofonunu kullanması için fakat kullanmıyor.

İşin garip tarafı ise mikrofonun hiç ses almaması değil, hoparlör kısmını masaya vurduğumda ses alıyor ama mikrofonunu kullanmıyor. Çok saçma sapan bir şey anlam veremedim. :D Umarım anlatabilmişimdir.

Driverları silip yüklemeyi de denedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir sorun bende de var. Mikrofon asla çalışmıyor. Birkaç kere zar zor çalıştırdığımda da masaüstündeki sesleri karşı tarafa veriyor. Ayrıca Realtek HD Audio Driver'ı silip tekrar yüklemeye çalıştığımda driver yüklenmiyor, sürekli yeniden başlatmamı istiyor. Anakartım Gigabyte A320m s2h versiyon 2.

Anladığım kadarıyla bu sorun genel bir sorun fakat neden hala düzeltme yapılmadığını merak ediyorum.

Başka bilgisi olan var mı ?

DDU ile Realtek driverlarını silip Gigabyte'ın sitesinden tekrar yüklemeyidenemek istiyorum. Ama DDU ile ses driverlarının nasıl silineceği konusunda bir rehber yok ve riske girsem mi diye düşünüyorum.

Anladım ki kulaklığı mikrofon olarak taktığımda çift kanallı olarak kullanıyor ve buda hoparlörün altındaki ufak işlevsiz mikrofonları kullanıyor ayarlarda tek kanal var mı diye baktım fakat tek kanalda kullanma seçeneği maalesef yok :(
ses driverlarını silip yeniden yükledim ama driver hatası olduğunu pek sanmıyorum eklenmemiş bir ayar? sanırım mikrofonlu kulaklık takmak yerine direk mikrofon taksam bu sorun hallolur ama benim mikrofon için yerim yok mikrofonum yok :D kulaklık mikrofonunu kullanamamam çok saçma..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı