B450M GAMING Plus BIOS

Gökay Çiçek

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Tercüman
Anakartimi yeni BIOS surumune guncelledim fakat BIOS'um un temasi asiri eski bir temaya donustu. Yanlis surumu mu yukledim acaba? Birisi yardim ederse sevinirim.

Ryzen 3000 desteği için görsellikten ödün verildi, 16 MB çipli anakartlarda Click BIOS Lite'a geçildi. Eğer 3000 serisi işlemci kullanmıyorsanız isterseniz BIOS Flashback yöntemiyle eski sürüm BIOS yükleyebilirsiniz.

7B87v1B en son sürüm dostum linkini yazdığım sitede yazıyor ayrıca eğer son sürüme güncellediysen 7B87v17 bu sürümden itibaren arayüz değişti açıklaması yazıyor orada.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 39
Ryzen 3000 desteği için görsellikten ödün verildi, 16 MB çipli anakartlarda Click BIOS Lite'a geçildi. Eğer 3000 serisi işlemci kullanmıyorsanız isterseniz BIOS Flashback yöntemiyle eski sürüm BIOS yükleyebilirsiniz.
7B87v16. Bu surumden sonra BIOS LITE'a gecildigi soyleniyor. Bunu yuklersem eski temayi kullnabilecegim fakat cok eski bir surum, sizce bu surume donmeli miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı