Xbox kolu vs DualSense

Duslsensedeki şekilde yok. G5 Pro V2 arkadaşın da dediği gibi tetik titreşimi, hot swap stickler ve optik butonlarla öndeyken Cyclone 2 ise daha kaliteli bir PC uygulaması, tmr stickleri ve mekanik trigger locklarla önde. Aslında bence eşit ikisi. Cyclone 2'yi biraz daha öne çıkaracaksam eğer bunun nedeni vk isimli kanalın G5 Pro V2 incelemesinde ek butona uzun süre basmayla temassızlık yapıp basmıyor gibi algılamasından dolayı çıkarırım. Haricinde bence ikisi de gayet kaliteli ve birbiriyle tam kafa kafaya kollar.

Hocam videoyu yaptıktan sonra bana haber verme ikmanınız var mı? İzlemek isterim videoyu. Ben de içerik çıkarıyorum ve aklımdaki karşılaştırma videoları için sizden bir referans da almış olurum.

Hocam sizin kanalın linkini daha önce atmıştınız sanırım, kaçırdım onu. Tekrar atabilme şansınız var mı? Sponsorluk adı altında çekilen videoların güvenilebilirliği ortada. Objektif kanal eksikliği var.

Hocam sizin kanalın linkini daha önce atmıştınız sanırım, kaçırdım onu. Tekrar atabilme şansınız var mı? Sponsorluk adı altında çekilen videoların güvenilebilirliği ortada. Objektif kanal eksikliği var.
Buyrun hocam

Buyrun hocam
Hocam ben G1 Pro'yu sizin videonuzu izleyip almışım haberim yok :D Aşırı iyi incelemeydi elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı